8 Jun 2022 kl: 12:56
Regionsäljare Kronoberg

Array - Kvdpro - Göteborg, Växjö

Göteborg Växjö Säljare

Regionsäljare Kronoberg

Regionsäljare KronobergKvdpro växer så det knakar och förstärker därför med fler regionsäljare på fältet i hela Sverige. Nu söker vi en ny kollega som bor i Kronoberg till vårt härliga säljteam. Trivs du med att vara ute på vägarna och har försäljning som drivkraft !? Tveka inte, sök redan idag!


Kvdpro är en av Nordens största digitala marknadsplatser för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör. Vår vision är att hjälpa företag att växa.SOM FÄLT-/REGIONSÄLJARE


….är ditt huvudfokus nykundsbearbetning och att bygga upp en kundstock som du därefter underhåller och vårdar. Målgruppen du bearbetar är främst företag inom entreprenad, åkeri, transport, lantbruk & bygg/anläggning. Genom en hög närvaro hos potentiella kunder, ökar du medvetenheten för Kvdpro, som det självklara valet gällande försäljning av begagnade fordon och maskiner. Du kommer givetvis även att ta över och att utveckla befintliga kunder i din region, men till största delen, ca 80%, kommer den första tiden handla om uppsökande verksamhet där du arbetar självständigt för att få in nya kunder och stärka vår position på marknaden.

I din roll kommer du även att utföra dokumentationer av objekt, vilket innebär att du tillsammans med kund går igenom den för objektet specifika testmallen och dokumenterar ner fakta. Merparten av alla dokumentationer sker på plats hos kund.

Du har daglig telefonkontakt med dina närmaste kollegor, men även ett nära samarbete med resten av teamet som består av övriga region-fältsäljare, Key Account Managers, säljsupport samt försäljningschef.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara;

 • Dagliga kundbesök ute på fältet, exempelvis på lantbruk eller hos åkeri i industriområden.
 • Prospektering och mötesbokning. Sker både via telefon och “canvas”/fält (dvs. du knackar på och presenterar dig och föreslår ett möte nu eller vid ett senare tillfälle).
 • Skapa informativa och korrekta dokumentationer av objekt


 • DIN ARBETSDAG


  …planerar och styr du själv. Exempel på hur en dag kan se ut; du startar hemifrån, sätter dig i din tjänstebil och åker ut för att besöka kunder som du sedan tidigare bokat upp. En kund är lantbrukare och ska sälja sin traktor. Du går igenom objektet och utför därefter dokumentation. Innan du åker därifrån går du över till granngården, knackar på och presenterar dig. Grannen har just nu inte något behov utav våra tjänster, men du känner dig ändå nöjd då ni hade ett bra samtal. På väg hem stannar du till på ett industriområde där du tar en runda bland företagen, knackar på och presenterar dig själv och Kvdpro. Ett utav dina ”besök” ger resultat, ett åkeri behöver hjälp med att sälja två lastbilar. Ni bokar in ett nytt möte för dokumentation av objekten. Tillbaka i bilen ringer du upp din chef och bollar lite olika idéer. Väl tillbaka hemma sätter du dig vid din dator, lägger in dagens dokumentation, går igenom dina mail och ringer några samtal. Du lyckas även boka upp ett nytt möte hos kund. Dagen avslutas med ett teamsmöte med ditt team där ni går igenom veckans försäljning.  FÖR ATT DU SKA LYCKAS I ROLLEN


  …behöver du inte bara gilla, utan snarare älska, uppsökande försäljning och nykundsbesök; ju fler besök, ju högre chans att överträffa dina mål. Du behöver även vara duktig på att skapa ett brett kontaktnät inom branschen samt trivas att befinna dig i en fartfylld miljö. Du har lätt att prata för din sak, fånga andras uppmärksamhet och på ett smidigt och taktfullt sätt kommunicerar med både eftertryck och säkerhet. Ditt mindset är som en elitidrottares; du vägrar at ge upp och kämpar alltid på in det sista för att komma igenom eventuella hinder som dyker upp i din väg.  VI VILL ATT DU HAR ERFARENHET/KUNSKAP INOM:


 • Fältsälj / Nykundsbearbetning / Uppsökande försäljning
 • Objektskunskap om entreprenad-/lantbruksmaskiner och/eller lastbilar
 • Arbetslivserfarenhet från branschen meriterande, men inget måste
 • Administration
 • Vana att styra över din egen tid samt planera ditt arbete och tid på ett effektivt sätt
 • Kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
 • B-körkort


 • VI ERBJUDER


 • En säljroll i ett framgångsrikt bolag i en marknadsledande position
 • En spännande resa i ett växande bolag med snabba beslutsvägar
 • En ambitiös och stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar.
 • Ett rörligt jobb med stort frihet under ansvar
 • Grundlig upplärning och handledning/samåkning med erfarna kollegor
 • Konkurrenskraftig lön samt en attraktiv provisionslösning.
 • Ett bra kollektivavtal med bland annat pensionsförsäkring
 • En hel rad av olika förmåner, bland annat Benifys förmånsportal
 • Friskvårdsbidrag 4 000 kr
 • Förmånsbil, dator och mobiltelefon
 • Härliga kompetenta kollegor med lång erfarenhet inom sälj • OM KVDPRO


  Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Vi är helt enkelt mycket stolta att vara unika i branschen med anläggningar från norr till söder. Vi är även en del av Kvd-koncernen och har sedan starten 1991 varit en pionjär inom digital försäljning via auktion och fastpris av maskiner och fordon. Kvd är en ledande aktör på svenska marknaden inom försäljning av personbilar (Kvdbil), maskiner, fordon, tillbehör och verktyg (Kvdpro), fritidsfordon (Forsbergs fritidscenter) samt IT-lösningar för fordonsindustrin (Bilpriser).

  Om du klickar här kan du läsa mer om oss som bolag.  ÖVRIGT


  Tjänsten utgår från ditt hem som ligger i Kronoberg

  Vårt huvudkontor ligger i Göteborg.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning

  Planerad startdatum för denna tjänst kommer att vara i september. Rekryteringsprocessen kommer göras klar före sommaren.

  Vi går igenom ansökningar löpande så sök redan idag!

  Vid frågor om tjänsten, kontakta Linda Kristiansson, Administrativ Support på linda.kristiansson@kvdpro.com

  Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se


  I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.