3 Jun 2022 kl: 12:06
Kvalitets- och Säkerhetschef till Findus

Array - Eterni Sweden AB - Loftahammar

Loftahammar Kvalitetsarbete

Kvalitets- och Säkerhetschef till Findus

Kvalitets- och Säkerhetschef till Findus


Bland sommarhus och fritidsbåtar ligger Findus egna svenska bageri med anor från mitten av 1900-talet. Vi tummar aldrig på kvaliteten och håller hårt i våra kärnvärden – att göra livet lite enklare och njutbart genom goda och bra bageriprodukter. Redan innan man svänger in på parkeringen till vårt bageri i Loftahammar möts man av den härliga doften av nybakat. Här bakas allt från saftiga svenska kanelbullar till frasiga wienerbröd, småkakor och söta pajskal som åker direkt från ugnen och in i frysen – så att du ska kunna njuta av nybakat när det passar dig. Vi är sedan 2015 en del av Nomad foods och europeiskt ledande inom kategorin fryst mat. Tillsammans med Nomad har vi målet att ‘Serve the world with better food’. Vi vill helt enkelt göra livet bättre med god och hållbar mat. Vi är stolta över att vara Findus och Nomad foods.

Vi erbjuder möjligheten att få utvecklas i en internationell organisation där vi älskar våra varumärken och har passion för mat. Vi arbetar tillsammans med våra kollegor med ett hållbart tankesätt för en bättre framtid. Vi tror på våra medarbetare för vi vet att bra människor gör skillnad. I denna tjänst har du möjlighet att påverka och planera ditt eget arbete och ta eget ansvar.


ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en Kvalitets- och Säkerhetschef till oss på Findus i fina Loftahammar. Vi söker dig med erfarenhet av produktionsverksamhet och som vill bli en viktig del utav vår organisation.

Arbetet innebär att driva och utveckla kvalitets- och säkerhetsarbetet hos oss på Findus. För att lyckas med arbetsuppgifterna tror vi att rätt person har erfarenhet inom livsmedelskvalitet, hälsa, miljö, säkerhet eller likvärdigt. Vi ser att du har erfarenhet av dokumentation, risk- och konsekvensanalys, avvikelserapportering och revisioner. Du har också erfarenhet av AFS, att skriva instruktioner och att analysera data.

För denna tjänst behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Meriterande är erfarenhet av HCAAP, BRC samt GMP.

I tjänsten som Kvalitets- och Säkerhetschef sitter du med i ledningsgruppen.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker en person som lockas av att utveckla sig själv, sina kollegor och verksamheten. Du vill driva saker framåt, hitta lösningar och arbeta på förbättringar. Som person är du prestigelös och trivs med att samarbeta med olika funktioner, såväl chefer som produktionspersonal. Du är en god kommunikatör. Du är analytisk, arbetar strukturerat och har en hög ansvarskänsla. Rollen ställer också krav på noggrannhet och beslutsförmåga.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Kvalitets- och Säkerhetsansvarig är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Findus Sverige AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.


Linda Malmros

Konsultchef

linda.malmros@eterni.se
+46703408633

Michael J Gross

Regionchef

michael.gross@eterni.se
+46490412080 / +4670-3408366ÖVRIG INFORMATIONVi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast, senast 26/6. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!