1 Jun 2022 kl: 09:23
Verksamhetsutvecklare till primärvården!

Array - Region Kronoberg - Växjö

Växjö Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare till primärvården!

Verksamhetsutvecklare till primärvården!

Nu söker vi dig som vill arbeta som verksamhetsutvecklare i det hälsofrämjande arbetet i omställningen till framtidens vårdcentral på Dalbo. På Dalbo Vårdcentral vill vi utveckla ett hälsofrämjande och förebyggande arbetssätt tillsammans med externa aktörer och invånare i området.


Om arbetsplatsen


Vi vet att hälsa är starkt kopplad till familjers och individers sociala situation och levnadsvanor . Målet är att vi genom ett gott samarbete med andra aktörer, såväl inom hälso -och sjukvård som inom andra verksamheter, gemensamt ska skapa goda förutsättningar för ett hälsosamt och gott liv. Ditt uppdrag som verksamhetsutvecklare blir att vara den viktiga länken mellan Vårdcentralens arbete och de aktörer som vi samarbetar med. Du kommer arbeta tillsammans med Vårdcentralens hälsoutvecklare och vara den som planerar, genomför och utvärderar våra hälsofrämjande insatser.

Dalbo Vårdcentral ligger i ett mångkulturellt område vilket gör att vi ser det som meriterande med språkkunskaper som t ex arabiska eller somaliska men också viktigt med ett intresse för att verka i en mångkulturell miljö.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen ”Ett gott liv i ett livskraftigt län”.Arbetsuppgifter


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Driva förändringsarbete och verksamhetsutveckling
  • Stödja utveckling av hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande metoder
  • Planerar, genomför och utvärderar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande insatser tillsammans med vårdcentralens hälsoutvecklare
  • Vara delaktig i att beskriva invånare och verksamheternas behov kopplat till den digitala utvecklingen
  • Medverka i implementering av nya arbetssätt genom att coacha verksamheten och dess medarbetare
  • Analysera och rapportera till funktionsansvarig regelbundet och säkerställa kvalitén i genomförande och resultatKvalifikationer


Vi vill att du har adekvat högskoleutbildning eller motsvarande. Vårt behov är en medarbetare med kunskap i förändringsarbete. Du ska ha god kunskap i verksamhetsutveckling och drivas av utmaningen att öka hälsan hos befolkningen. Hälso- och sjukvårdsbakgrund eller beteendevetenskap är inte nödvändig men det är meriterande.

Vi söker dig som har god förståelse av hälso- och sjukvårdssystemet. Dalbo Vårdcentral ligger i ett mångkulturellt område vilket gör att vi ser det som meriterande med språkkunskaper som t ex arabiska eller somaliska men också viktigt med ett intresse för att verka i en mångkulturell miljö.

Vi vill att du är en person som har lätt för att ta initiativ och har förmågan att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Du är strukturerad och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor behöver du ha god samarbetsförmåga och kunna kommunicera på ett lyhört, tydligt och engagerat sätt.Anställningens omfattning


Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till: 2023-05-31Ansökan


Ansök senast: 2022-06-08

Referensnummer: PVR 90/22

Välkommen att söka genom att:Lön


Löneform: MånadslönAnställning


Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid


Kontakt

Stefan Carlsson


Avdelningschef, primårvårdsrehab nordväst

0470-58 66 98

0767 – 25 97 44

stefan.carlsson@kronoberg.se

Micael Svensson


Avdelningschef VC Dalbo

0470-58 69 39

076-720 75 65

Louise Rask


HR-konsult

0470-58 63 03

Louise.rask@kronoberg.se

Facklig företrädare

Fackliga representanterAvdelningschef, primårvårdsrehab nordväst

Nås via växeln

0470-58 80 00
Övrigt


Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.