3 Jun 2022 kl: 09:18
Speciallärare åk 7-9

Array - Östhammars kommun - Alunda

Alunda Lärare

Speciallärare åk 7-9

Speciallärare åk 7-9, Alunda


Om arbetsplatsen

Varje dag går cirka 1700 personer till arbetsplatsen Östhammars kommun för att leverera välfärd och utveckling så att vårt lokala samhälle kan fortsätta vara tryggt och attraktivt. Vi gör det tillsammans, med engagemang, ansvar och öppenhet. Det är vi stolta över.

Nu har du chans att arbeta i en skola med fokus på utveckling förutom en lärande och trygg miljö. Vi har en skolutvecklare i kommunen som bjuder in till uppskattade introduktionsdagar för nyanställda och rektorn finns närvarande på skolan, i nära samarbete med dig. Vi arbetar enligt ett årshjul som kallas Lyckas tillsammans där du har hjälp av tydliga kommungemensamma planer och rutiner. Vi erbjuder dig goda möjligheter till personlig utveckling i en stimulerande och trivsam arbetsmiljö – allt inom pendlingsavstånd till Uppsala.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi ytterligare en speciallärare till vår skola som ska vara med och utveckla arbetet och undervisningen i framförallt matematik åk 7-9, för att ge eleverna förutsättningar att uppnå utbildningsmålen. Du kommer att arbeta med specialpedagogiska stödinsatser och undervisa individuellt, i grupp och i ordinarie undervisningssituationer. Som en av våra speciallärare är du en del av skolans elevhälsoteam och deltar i både det förebyggande och hälsofrämjande arbetet.

Vi som söker ytterligare en kollega jobbar på Olandsskolan i Alunda tätort, en F-9 skola med ca 580 elever. Vi är en innovativ skola där samarbete med kollegorna inom och utöver ämnesgränserna prioriteras. Vi arbetar enligt ett årshjul som kallas Lyckas tillsammans där du har hjälp av tydliga kommungemensamma planer och rutiner. Lyckas tillsammans innefattar också kollegialt fortbildande arbete. Vi satsar även mycket på intern kompetensutveckling i seminarieform.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare, gärna med inriktning matematik. Har du dessutom legitimation eller erfarenhet från klassundervisning är det meriterande liksom om du har erfarenheter av IKT.

Är en av dina talanger att skapa och underhålla goda relationer? Bra! Det har du stor glädje av i ditt jobb med eleverna. En positiv grundinställning hjälper också för att inspirera och visa eleverna på möjligheter och lösningar. Med ditt engagemang stimulerar du både elever och oss kollegor till lärande. Samarbetsförmåga och vilja att bidra till gruppen ser vi också som viktigt, liksom att du sätter igång aktiviteter för att uppnå goda resultat.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2022-08-09
100 %
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer: KS-2022-277 – 1

Generell information

Sista ansökningsdag: 2022-06-22
Kommun: Östhammar
Omfattning: Heltid

Kontaktperson
Anna-Karin Sehlstedt Stål
Rektor 0173-858 04

Fackliga företrädare
Sofia Lindgren
Lärarnas Riksförbund sofia.lindgren@edu.osthammar.se
Pernilla Eklund
Lärarförbundet 0173-862 91 lararforbundet@edu.osthammar.se


Övrigt



Östhammars kommun välkomnar alla sökande då vi eftersträvar blandade arbetsplatser och ser våra olikheter som en styrka och tillgång.

Utdrag ur belastningsregistret krävs vid anställning.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan digitalt kan du skicka din ansökan märkt med referensnummer till:

Östhammars kommun
Sektor Verksamhetsstöd
Box 66
742 21 Östhammar

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.