2 Jun 2022 kl: 14:12
Rekryteringskonsult till Stockholm

Array - Clockwork - Stockholm

Stockholm Rekryteringsassistent

Rekryteringskonsult till Stockholm

Rekryteringskonsult till Stockholm


OM OSSHej! Det är vi som är Clockwork.
Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer i norra Sverige. I Stockholm har vi kontor centralt vid Hötorget.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


DINA ARBETSUPPGIFTER


För att stärka vårt team i Stockholm så söker vi nu en driven och affärsinriktad person som vill arbeta som rekryteringskonsult. Du välkomnas till en öppen och familjär miljö med högt i tak.

Som rekryteringskonsult arbetar du självständigt med rekryteringsprocessen, med kundens behov och önskemål i fokus. Du säljer vårt erbjudande genom strategiskt och proaktivt arbete med kundprospektering, möten och sluter avtal.
Du ansvarar över hela rekryteringsprocessen med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning.

En stor del av ditt arbete består även av att utveckla nya och befintliga relationer med kunder. Du startar dina arbetsdagar på vårt kontor i Stockholm, men dina rekryteringsuppdrag och kundmöten kommer geografiskt vara spridda över Stockholm med omnejd. Har du ett genuint intresse av att förse företag med rätt kompetens, och samtidigt älskar försäljning och får energi i mötet med människor så är rekryteringskonsult rätt jobb.

I det lokala teamet i Stockholm kommer du att samarbeta med samtliga kollegor för att nå våra gemensamma mål!


DIN PROFIL

Vi söker dig som har erfarenhet av HR, affärsverksamhet och- eller rekrytering. Vi tror att du som söker har ett kombinerat intresse för affärer, näringsliv och kompetensförsörjning. Det är en fördel om du har en utbildning inom ekonomi eller HR.

För att du ska trivas i rollen som rekryteringskonsult är det viktigt att du gillar att jobba mot uppsatta mål. Jobbet ställer stora krav på ansvar och självständigt arbete. Vill du ha ett jobb där du själv skapar dina egna affärer och ser till att fylla din kalender med innehåll, då är det här rätta jobbet för dig. Du innehar en hög social förmåga, är affärsorienterad och har ett stort intresse och kunskap om människor och företag. Eftersom våra rekryteringskonsulter ofta rekryterar chefer så behövs förkunskaper och erfarenheter inom organisation och företagsstrukturer.

Glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet är Clockworks fyra kärnvärden. Det sätter tonen för vårt sätt att agera, både med varandra och i relationen med våra kunder och kandidater. Vi tror att du som söker denna tjänst är en driven person som har lätt för att knyta kontakter och skapa och bibehålla varaktiga relationer. Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ, men betonar också vikten av lagets gemensamma framgång.

Är du den vi söker? Och såklart; är vi den du söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning och kontakt

Har du frågor om tjänsten, vänligen slå ett mail till Marknadsområdeschef
Milena Sohlén milena.sohlen@clwork.se.

Vi arbetar löpande med denna process vilket innebär att tillsättning av tjänsten kan göras innan sista ansökningsdag, så sök redan idag.
Sök tjänsten senast 19 juni 2022.