10 Jun 2022 kl: 13:03
Projektledare för Ledningsprojekt

Array - Borås energi och miljö AB - Borås

Borås Projektledare

Projektledare för Ledningsprojekt

Vi söker en Projektledare för Ledningsprojekt

Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad samt skapa mervärde för våra kunder så kan du vara just den personen som vi söker.


Projektavdelningen genomför projekt inom Borås Energi och Miljös samhälls- och miljöviktiga områden fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, avfallshantering samt vatten och avlopp. Som projektledare arbetar du med projekt inom dessa verksamhetsområden främst med inriktning på ledningsbyggnationer. Du kommer även deltaga som delprojektledare i andra projekt som bedrivs inom avdelningen. I din roll ingår förstudier, planering, samordning och uppföljning samt att bedriva projekten på ett kostnadsmedvetet och effektivt sätt.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har relevant civil- eller högskoleutbildning eller motsvarande kompetens. Du skall ha erfarenhet av projektledning, AMA och VA/FV-ledningar.

Erfarenhet av entreprenadupphandlingar inom LOU/LUF, entreprenadjuridik samt projektering/konstruktion är en merit. Du arbetar obehindrat i Officepaketets olika program. Körkort B är ett krav för tjänsten.


Dina egenskaper:

Som person är du ansvarskännande och engagerad och har hög kvalitet på ditt arbete. Du gillar ordning och reda och kan på ett pedagogiskt sätt kommunicera behov och följa upp. Du har lätt för och uppskattar att samarbeta med andra och ser det som en nyckel till att nå goda resultat.


Vad erbjuder vi?

Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjuder vi en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter i en spännande bransch. Vi satsar på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.

Alla ledare på bolaget arbetar efter en ledarskapsplattform där fokus ligger på utveckling, prestation, engagemang och att agera som goda föredömen


Anställningens omfattning och kontakt

Tjänsten är en heltidstjänst. Välkommen med din ansökan senast den 19 juni 2022.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta i första hand gruppchef Filip Ström, 0708-102935

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss


Vår vision är att tillsammans med boråsarna skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad. Borås Energi och Miljö ansvarar för infrastruktur i Borås såsom fjärrvärme, avfallshantering, vatten och avlopp. Vi har över 350 medarbetare hos oss och 98 olika yrken. Omsättningen uppgår till cirka en miljard. Bolaget ingår i Borås Stadshus och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Som ett led i vårt kvalitetsarbete genomför Borås Energi och Miljö alltid bakgrundskontroller på personer som är aktuella för anställning.

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.