13 Jun 2022 kl: 14:31
Kreativ Social Media Marketer sökes!

Array - Jobtip Marketing - Göteborg

Göteborg Marknadsförare

Kreativ Social Media Marketer sökes!

Social Media Marketer – vi söker dig!


Fick du upp den här annonsen på dina sociala medier?

Kul, för det är precis det här vi jobbar med!
Nu söker vi dig som vill följa med på vår spännande tillväxtresa! Häng med, det blir kul!

Vill du jobba med marknadsföring i sociala medier? Har du relevant utbildning inom digital marknadsföring och erfarenhet av Facebook (Meta) Ads Manager, LinkedIn, Adobe-program? Har du arbetat med målgruppsoptimering, A/B-testning och SEM? Kanske kan du även grunderna i HTML-kodning och CSS?

Wow, då kan du vara the one vi söker.

Vi på Jobtip är ett HR-techbolag som förenklat jobbar med rekrytering via sociala medier. Vi skapar de absoluta bästa förutsättningarna för kunder att hitta sina nästa medarbetare på sociala medier. Nu är det vår tur att ta hjälp av vår egenutvecklade teknologi!

Du har säkert läst hundratals jobbannonser, så vi tänkte göra lite annorlunda. Vi hade först tänkt skriva “blunda och föreställ dig följande scenario” men det blir ju väldigt svårt att läsa med stängda ögon. Men föreställ dig att du jobbar hos oss som digital marknadsförare. Så här skulle en arbetsdag kunna se ut.Vad är väl en dag på jobbet?

“Nämen god morgon!” säger en kollega. Du går in i köket, tar en kopp kaffe och småpratar med några säljare som varit ute på springtur innan jobbet. Du själv förstår inte hur någon frivilligt tränar innan jobbet, eller så älskar du det och lovar att vara med nästa vecka. Sedan går du bort till ditt skrivbord. Det sitter fortfarande ballonger från när du började, då skrivbordet var prytt med girlanger, ballonger och blommor. Du blir varm när du tänker på vilket välkomnande du fick.

På morgonmötet går du och teamet genom dagen och vad ni har planerat. Du kommer att arbeta med att skapa, genomföra och analysera annonser via sociala medier. Just idag har du också fått i uppgift av chefen att utveckla en mall för en ny konverteringsoptimering. “Kul!” tänker du som gillar utveckling och initiativ.

Arbetsdagen flyter på och du har nära kontakt med både kollegor inom marknad och sälj och får grymt mycket gjort. En säljare utmanar dig i FIFA på lunchrasten. Challange accepted! Ett meddelande i chatten “ska du med på lunchtåget?” plingar till. “Åh, ett gäng ska käka burgare, vad gott!” tänker du kanske. Sedan kommer du på att du faktiskt har matlåda som inte är fy skam, så du avstår att äta ute idag.

På eftermiddagen är självförtroendet på topp efter en vinnande tv-spelsmatch. Du kollar dina aktiva kampanjer, optimerar ifall det behövs och utvärderar. En i teamet skickar en meme på en dansande papegoja och du skrattar (inombords). Vips, utan att du egentligen förstod vad som hände så är arbetsdagen slut. Kontorshunden kommer och hälsar på dig när du står i hallen och tar på dig jackan. Ett par kollegor kommer runt hörnet och frågar “vi tänkte köra en AW och quiz nu, är du på?”. Du kollar på klockan, inser att tvättiden inte är förrän i morgon och vips så blev kvällen betydligt roligare!”Låter detta som en arbetsdag i din smak?

Vad roligt, för det är precis så härligt som vi har på jobbet! För att konkretisera ner det så kommer här nedan lite punkter kring oss, din tjänst och lite hur vi hoppas att du är!Lite mer om dig (om vi får drömma fritt!)

⭐ Relevant utbildning inom digital marknadsföring, webb, sociala medier eller liknande.

⭐Erfarenhet av betald marknadsföring inom Facebook (Meta), LinkedIn, Instagram, Tiktok och Snapchat (eller några av dessa).

⭐Är kung (eller vill bli) på att målgruppsanpassa, optimera och analysera kampanjer mot uppsatta KPI-mål för maximal ROI.

⭐Ett genuint intresse för digitala trender och verktyg.

⭐Är bekväm i Adobe Creative Suite, så som Photoshop, Illustrator och/eller InDesign

⭐Kan grunderna i HTML- och CSS-kodning (du behöver inte vara programmerare men grunderna behövs)

Prestigelös, lösningsinriktad och flexibel som person. Vi är ett scale-up-företag där utveckling genomsyrar hela verksamheten så det är perfekt om du ser nya lösningar på saker som kan uppstå. 


Börjar det brännas? Vad roligt!
Okej vi har några sista USP:ar som förhoppningsvis får dig längst ner i konverteringstratten!Göteborgs i särklass bästa arbetsplats!
Mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från Domkyrkan hittar du Jobtips kontor! Vi tror på mångfald av människor med olika bakgrund och erfarenheter. Om du trivs på jobbet så blir hela livet roligare. Vi jobbar därför mycket för sammanhållningen och bjuder på fredagsfrukost, AWs och diverse kickoffer under året.


Korta beslutsvägar
Vi tror på att utveckling sker tillsammans och allas åsikter är viktiga. Har du en bra idé och tanke på genomförande? Kul, vi kör! (oftast, kommer du med tanken att bygga ett kontor på planeten Mars kanske det inte är helt genomförbart, men du fattar nog grejen)


Personlig och professionell utveckling.
Om du får utveckla det du är bra på och tycker om så blir det en positiv spiral för både dig och företaget. Vi uppmuntrar utveckling och nya idéer. Tillsammans blir vi bättre.


Så! Nu har vi ägnat nästan 5000 tecken åt att måla upp hur ett arbetsliv hos oss skulle kunna bli. Nu är det din tur! Det enda du behöver göra är att scrolla ner och klicka på ansök. Enklare än så blir det inte! 

Intervju sker löpande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!