9 Jun 2022 kl: 09:36
Enterprise sales executive

Array - Jobtip Sälj - Göteborg

Göteborg Säljare

Enterprise sales executive

Ansök här

Är du vår nästa Enterprise Sales Executive?

Fick du upp den här annonsen på dina sociala medier?

Kul, för det är precis det här vi jobbar med!


Nu söker vi dig som vill följa med på vår spännande tillväxtresa! Häng med, det blir kul!

Jobtip är HR-techbolaget som expanderar med en egen SaaS-lösning. Nu söker vi dig som vill vara med och bygga upp en ny och spännande automationsatsning för vårt växande enterprise-segment.


Har du det som krävs? Tillsammans kan vi nå hur långt som helst.

Vi brinner för att hjälpa företag att nå ut med rätt jobbannonser – till rätt personer. Vi insåg tidigt värdet av rekrytering via sociala medier och har under åren hjälpt tusentals företag nå rätt kandidater. Den entreprenöriella andan som genomsyrar Jobtip har gjort att vi vågat tänka utanför boxen. Efter flera års utveckling har vi nu skapat en egenutvecklad Saas-lösning som både revolutionerar och effektiviserar HR-branschen.Du kommer att

⭐ Ansvara för ett spännande affärsområde i uppskalningsfas

⭐ Få en nyckelroll i det strategiska arbetet med vår SaaS-plattform

⭐ Jobba med nykundsförsäljning och befintliga kunder inom vår SaaS-plattform


Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är en erfaren och engagerad säljare. Det är rejält meriterande att ha erfarenhet av techförsäljning, gärna inom SaaS. Du trivs med längre säljprocesser inom enterprise sales och att ta hela ägarskapet. Har du dessutom erfarenhet av HR.-branschen, rekrytering eller annonsering är det ännu ett plus! (Detta är alltså inga krav, utan ifall vi får drömma fritt. Du kan vara perfekt för oss utan erfarenhet av det ovan). Du drivs av utveckling, innovation och att hitta nya vägar för att erbjuda kunden den bästa lösning. Utöver det hoppas vi att du är en riktigt skön person, för hos oss är sammanhållningen viktig. Hos oss bjuds du varje fredag på frukost, regelbundna teamaktiviteter och AWs!


Är du vår nästa intraprenör?

Vi söker dig som trivs i den föränderliga miljö som ett scaleup-bolag som Jobtip har. Här kommer du kunna utvecklas – och utveckla. Vi tror på våra medarbetare och är alltid öppna för nya idéer. Jobtip är ett framåtdrivet företag och premierar de som vill vara med och bidra till bolagets utveckling. Vi är ett gäng glada intraprenörer, helt enkelt! Det är vi tillsammans som bygger Jobtip och vår nya SaaS-lösning är en storsatsning. Du kommer ha hela företaget bakom dig och arbeta i ett duktigt, sammansvetsat team där ni driver processerna hela vägen. Dessutom kommer du såklart ha riktigt roligt tillsammans med dina härliga kollegor!Några sista USP:ar!✓ Personlig och professionell utveckling.


På Jobtip ser vi gärna att våra medarbetare klättrar på karriärstegen internt. Därför ser vi till att du hela tiden kan utvecklas, både på ett personligt och ett professionellt plan. Om du får utveckla det du är bra på och tycker om så blir det en positiv spiral för både dig och företaget. Vi uppmuntrar utveckling och nya idéer. Tillsammans blir vi bättre.


✓ Fast ingångslön och konkurrenskraftiga bonus- och provisionsmodeller


Vi erbjuder dig inte bara en fast ingångslön, utan även konkurrenskraftiga bonus- och provisionsmodeller. Om du gör bra ifrån dig så kan vi lova att det kommer att synas på ditt konto.


✓ Göteborgs bästa arbetsplats


Mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från Domkyrkan hittar du Jobtips kontor! Vi tror på mångfald av människor med olika bakgrund och erfarenheter. Om du trivs på jobbet så blir hela livet roligare. Vi jobbar därför mycket för sammanhållningen och bjuder på fredagsfrukost, AWs och diverse kickoffer under året.

Vad roligt att du läst hela vägen hit! Det enda du behöver göra nu är att scrolla ner och klicka på Ansök!

Det kan bli ditt yrkeslivs bästa knapptryck.

Start: Tillsammans enligt vad som passar båda parter
Omfattning: Heltid
Location: Göteborg
Lön: Fast + bonus- och provisionsmodeller, samt årsbonus

Sista ansökningsdatum: 7/7

Ansök här