9 Jun 2022 kl: 13:59
Driftchef renhållning

Array - Uddevalla Energi - Uddevalla

Uddevalla Drifttekniker

Driftchef renhållning

Driftchef renhållning


Uddevalla Energi söker en driftchef med positiv energi till affärsområde renhållning


Hos oss på Uddevalla Energi är det viktigt med en arbetsmiljö med mycket glädje och engagemang som ger oss energi att prestera vårt bästa. Varje medarbetares delaktighet är en värdefull framgångsfaktor. Genom att utvecklas som medarbetare utvecklar vi också vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för en hållbar stad och vi söker ständigt nya vägar att förenkla livet för våra kunder. Din energi är framtiden.

Affärsområde renhållning erbjuder avfalls- och återvinningslösningar för invånare och verksamheter i Uddevalla kommun, där vi strävar efter att utföra våra uppdrag så effektivt och resurssmart som möjligt. Vi motiveras av tanken att erbjuda cirkulerande materiallösningar och fossilfria energilösningar, tillsammans med uddevallaborna skapar vi helt enkelt morgondagens hållbara samhälle. Vi söker nu en driftchef till vår insamlingsdel som i rollen kommer leda laget, finna smarta logistiska lösningar och arbeta för hög kundnöjdhet.Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara


 • Personalansvar för 23 personer där chaufförer och driftledare ingår
 • Budgetansvar inom ditt område
 • Arbeta med kundfrågor
 • Bevaka och säkerställa att vi uppfyller de krav som ställs på oss i form av lagar och tillstånd
 • Driva det långsiktiga förbättringsarbetet
 • Ansvara för att fastigheter och våra 20 tal fordon håller rätt standard
 • Du kommer vara delaktig i att arbeta fram erbjudande och nya lösningar för våra kunder


 • Som person


  …är du ansvarstagande, organiserad och bra på att skapa goda relationer. Du har förmågan att kommunicera på alla nivåer såväl internt som externt och samverka mellan våra olika verksamheter inom hela Uddevalla Energi. Du är skicklig på att bygga starka team där medarbetarna känner sig delaktiga och motiverade, och du skapar en laganda som bidrar till att dina medarbetare utvecklas och växer. Du är prestigelös och har ett öppet förhållningssätt samtidigt som du behöver vara duktig på struktur, planera och ordning och reda. Du är en kravställare och vill uppnå resultat med de uppgifter du tar dig för.

  Du trivs i en värderingsstyrd verksamhet där professionell, engagerad, resurssmart och inkluderande är ledord. För dig är det en självklarhet att komma till jobbet med engagemang och framåtanda. För att trivas i rollen har du en vilja att utvecklas och är flexibel samt lösningsinriktad. Du har en hög drivkraft och är förändringsbenägen då du kommer spela en viktig roll i verksamhetsutvecklingen.  Hos oss


  …erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Det är ett jobb där du påverkar uddevallabornas vardag varje dag och bidrar till Uddevallas utveckling. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder vilket syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Hos oss tar vi vara på varje medarbetares energi.  Kvalifikationer


 • Relevant eftergymnasial utbildning troligtvis inom transportledning, logistik, produktion eller annan erfarenhet som av oss bedöms motsvarande.
 • Erfarenhet som framgångsrik ledare.
 • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av åkeribranschen eller transportsektorn eller har arbetat med renhållningsverksamhet eller annan återvinningsverksamhet.


 • Information


  …om företaget hittar du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jenny Göthberg, affärsområdeschef renhållning 0522-58 09 56. Facklig representant Vision, Thomas Georgiou 0522-58 08 99.

  Tillträdesdag: Snarast efter överenskommelse.  Ansökan


  Välkommen att skicka in din ansökan senast 2022-07-04. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. I denna rekrytering samarbetar vi med Astraia. För ytterligare information om tjänsten eller ansökningsprocessen, välkommen att kontakta konsult Staffan Melin, 070-689 46 24, staffan.melin@nichexecutive.se  Uddevalla Energi är uddevallabornas eget energibolag. Det betyder att vi kan lägga all energi på sånt som gynnar invånarna, staden och vår miljö. Vi kallar det positiv energi, och med den kan vi förändra världen men vi börjar här. Våra affärsområden är elnät, elhandel, energilösningar, fiber, fjärrvärme, renhållning och pellets. Uddevalla Energi omsätter cirka 900 miljoner kronor och har 170 anställda. Verksamheten har funnits sedan 1857.