9 Jun 2022 kl: 13:10
Account Manager 2022

Array - Jobtip Sälj - Göteborg

Göteborg Account Manager

Account Manager 2022

Ansök här

Account Manager – vi söker dig!


Nämen hallå, vad roligt att du hittade hit! Kanske klickade du dig hit från Instagram eller Facebook?
Toppen, då har du redan nu en försmak på vad du som Account Manager kommer att sälja hos oss på Jobtip → riktade rekryteringsannonser på sociala medier!Föreställ dig följande scenario:

Klockan ringer 07.15 och studsar upp (kanske inte, men du kommer i alla fall ur sängen). Du råkar fastna vid Instagram lite för länge och tar frukostmackan i farten på väg till vagnen. Fjuh, du hann. Du kliver av vid Stenpiren och ser soluppgången över vackra Göteborg. Nu är du redo för en ny dag på Jobtip!

En arbetsdag på Jobtip kan se ut ungefär så här:

Du pratar med en VD kring att de vill öka varumärkeskännedomen om företaget. Ni beslutar er för att lägga upp en Employer Branding-kampanj. Efter samtalet skickar du en offert samtidigt som du mailar marknadsteamet för att se när de har tid att genomföra research för annonsen.

Du får mail från en kund som är nöjd med sin annons, men som skulle vilja göra småjusteringar. Du sätter dig med detta direkt och får en känsla av inre tillfredsställelse när mailboxen sedan är tom.

Du dricker alldeles för många koppar kaffe och fastnar fem minuter i ett intressant samtal med kollegan Johanna ifall man säger “lakrits” eller “lackrits”. När du går därifrån är ni båda övertygade om att ni vann diskussionen (fastän ni alltså tyckte olika).

Du ägnar en bra stund åt att prospektera och sammanställa en lista på spännande företag att kontakta. Du har några intressanta samtal, bokar ett par möten och möts av en hel del telefonsvarare.

Du vinner inte FIFA-turneringen under lunchrasten men inser att Christoffer, som vann, är FIFA-kung på Jobtip så det känns ändå helt okej.

En HR-chef du jobbat med länge ringer upp dig och ni småpratar lite innan ni kommer in på en ny tjänst som de vill annonsera. Du har stenkoll på företaget sedan tidigare och vet därför precis vad som behöver göras.

På väg ut för att köpa lunch stannar du till och gosar med kontorshunden Polo som med bedjande blick ber dig köpa med en doggybag (pun intended) med mat även till honom.


Låter inte det här som en fantastisk arbetsdag?

(Ja, vi är partiskt positiva, men chansen är hög att även du kommer bli det om du jobbar här)Varför ska du välja Jobtip?

Du kommer ägna över 80.000 timmar på ditt arbetsliv totalt. Är det inte därför viktigt att faktiskt välja en arbetsplats där du trivs, kan utvecklas – och ha roligt på jobbet? Det tycker vi!

Jobtip är ett scaleup-bolag inom HR-tech med en spännande utvecklingsresa! Vi söker dig som älskar allt som har med människor och försäljning att göra. Du har ett inre driv och en vilja att utvecklas – som individ, i team och med företaget. Vi tror gott om människor och har högt till tak (givetvis alltid med värme, respekt och omtanke).

Utöver det? Var precis den du är. Här värdesätter vi varandras olikheter. Det är i dessa möten som utveckling kan ske – både individuellt och professionellt. Oavsett om du brinner för att spela padel, plantera sticklingar eller fullkomligt älskar bergsklättring så kan du vara helt perfekt för oss!

Inför den här annonsen skrev vi till säljkollegan Sebastian (potentiellt din nya jobb-bff?) och frågade vad han tyckte vad bäst med Jobtip. Se hans svar nedan!

Snow

Det bästa med Jobtip enligt mig är arbetsklimatet och kollegorna. Vi har en väldigt stark teamspirit, vi pushar och peppar varandra varje dag för att nå nya höjder. Sedan har vi otroligt kompetenta personer som man kan fråga i princip vad som helst.
Man utvecklas ständigt!

Hade det inte varit rätt härligt att vara på en arbetsplats där du känner så här?
Det enda du behöver göra nu är att klicka i Ansök-knappen nedan.
Enklare än så blir det inte!

Hoppas vi hörs!


Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Location: Göteborg
Lön: Fast + provision
Sista Ansökningsdatum: 2022-07-07

Ansök här