6 Jun 2011 kl: 00:00

Vill du ge Malin en karriärmakeover?

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Johanna och Jesper som fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=L3losKaqD1Y

 


Nyss hemkommen efter sex år i Dubai trodde jag i min enfald att den svenska arbetsmarknaden skulle välkomna mig tillbaka med öppna armar; äntligen var jag här, fit for fight och med resväskan full av erfarenhet från en annan värld. Det visade sig snabbt att jag hade lite fel. Det fantastiska kontaktnät jag kämpat ihop under mina år innan jag valde att resa existerade inte längre; människor försvinner, byter jobb, byter bransch, byter vänner…

 

Har de senaste månaderna träffat åtskilliga rekryterare och arbetsgivare som haft kommentarer och åsikter om mitt CV som numer är en enda röra. Vissa dagar ifrågasätter jag min kompetens och känner mig som en bluff – allt det jag tidigare gjort uppfattas som om att jag har en brokig bakgrund; andra dagar är jag full av förväntan och känner att jag har en bred kunskapsbas med massor av erfarenheter. Som sagt, förvirringen är total men jag har så mycket energi och vill använda den till något vettigt!

Jag vet att jag är duktig, jag vet att min erfarenhet har ett värde och att jag är en rejäl tillgång på en arbetsplats, men nu behöver jag hjälp att ta ordentligt tag i mig själv och min karriär, bättra på självkänslan och omvärdera mina framtidsplaner. Med min långa arbetserfarenhet, vilja att utvecklas och min inre drivkraft tror jag på en fortsatt karriär men behöver guidning för att hitta rätt!

 

Jag vill gärna vinna tävlingen då jag tror att det kommer att leda till att jag kan bli en bättre och gladare människa, både hemma och på arbetet.”

 

 

Namn: Malin

Ålder: 38

Utbildning: Berghs School of Communication

Tidigare befattningar: Projektledare på diverse reklambyråer, marknadskommunikatör

Bor: I ett gulligt hus i Älvsjö

Fritidsintressen: Mina mopsar Majja och Lars-Bobby,mördarkatten Bruiser, musik, motion, nybliven trädgårdsfantast. Och havet!

Dold talang: utbildad PADI Divemaster med över 300 dyk loggade de senaste fyra åren. Älskar pufferfiskar och är rädd för gulfenade barracudor.

 

Besök Malins medlemssida på Shortcut!

 

 

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Johanna och Jesper som fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.