6 Jun 2011 kl: 00:00

Vill du ge Johnnie en karriärmakeover?

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Johanna och Jesper som fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=rcxPN-ftH18

 


Jag är en kreativ kille med engagemang och full av möjligheter, som ”sitter fast” i ”karriären”. Den fysiska åldersfaktorn, 43, börjar brinna, dock inte den mentala som fastnat vid 25 år. Jag har 22 år kvar i yrkeslivet, men var vill jag arbeta dessa år?

 

Jag arbetar idag på Arbetsförmedlingens huvudkontor med kontakter mot stora företag. Det är en stor organisation med många möjligheter, men samtidigt en statlig myndighet där det inte alltid finns utrymme för den kreativitet och ”lust” jag behöver för att prestera fullt ut. En ”trygg och säker anställning” kan också fungera som en inlåsning på arbetsmarknaden. Jag önskar ett ledarskap som vågar släppa fram kreativa och duktiga medarbetare. Ett ledarskap som lyfter och låter sina medarbetare växa och därigenom bidra med sin ”arbetsglädje” och kunskap i organisationen.

 

En vinst i Shortcuts karriärtävling skulle fungera som en yttre motivator som skulle ge mig ytterligare luft under vingarna och hjälpa mig se nya möjligheter. En riktig vitamininjektion som fyller på med ny energi!

 

Jag har ingredienserna, bredd i både erfarenhet och kompetens, kreativitet, öppenhet för nya idéer, förmåga att sätta mig in i nya arbetsuppgifter… nu behöver jag en ”kock” som förhöjer dessa ingredienser till en helhet.

Jag behöver också en visionär som hjälper mig med kartläsningen mot nya mål.

 

Är jag rätt man på rätt plats? Är jag rätt person men på fel plats…?

Ser med spänning fram emot nya mål…”
 

 

Namn: Johnnie

Ålder: 43

Utbildning: Fil.Kand: Multimedia: pedagogik-teknik och Arbetsmarknadskunskap och personal Stockholms universitet

Tidigare befattningar: Arbetslivsinriktad rehabilitering, Arbetsförmedlingen utbildningsledare

Bor: Enköping

Fritidsintressen: Hus, hem och trädgård, golf, träning i alla dess former, synthar

Dold talang: Har en känsla och förmåga att snickra ihop spännande melodier.

Besök Jonnies medlemssida på Shortcut!

 

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Johanna och Jesper som fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.