6 Jun 2011 kl: 00:00

Vill du ge Jesper en karriärmakeover?

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Jesper som tillsammans med Johanna fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=NlvJ-kf8j48

 


Jag jobbar sedan tio år som managementkonsult med en genomsnittlig arbetsvecka på 70-80 timmar. Jag har inte fått work-life balansen att gå ihop utan mitt arbete har tagit större delen av min kraft. Jag behöver hjälp med att skapa en balans i karriär och privatliv.

Jobbet är stimulerande och givande, men jag brinner inte för det. Under åren har jag blivit van att pusha och utmana mig själv för att nå mål och resultat såväl på jobbet som privat. Efter så lång tid har jag tappat bort vad jag ursprungligen brann för och i stället har utmaningar i sig blivit drivkraften.

Det är idag en månad sedan jag kom tillbaks till jobbet efter ett halvårs sjukskrivning på grund av utbrändhet. Det är alltid en kombination av anledningar till att man blir utbränd med jobbet är helt klart en faktor.

Jag har fastnat i det som jag själv vet att jag är bra på och det som mina kollegor och chefer speglar mig i. I stället för att prioritera bort min egen glädje behöver jag ny energi för att utforska mig själv och se andra egenskaper eller krafter.  Det är där jag befinner mig och min karriär har fastnat. Jag behöver hjälp med att vidga mina vyer för att kunna ta nästa steg. Var de stegen bär vet jag ännu inte, men önskar att de leder till ett mer tillfredsställande och stimulerande jobb och ger mig en sund balans mellan jobb och privatliv.”

 

 

Namn: Jesper
Ålder: 40
Utbildning: Business Administration, Political Science, MA International Relations
Tidigare befattningar: Konsult, vd, trainee på UD
Bor: Torshälla

Fritidsintressen: Golf, vattenskidor, resor, natur, trädgård och historia
Dold talang: Jag bakar en fantastisk chokladtårta

 

Besök Jespers medlemssida på Shortcut!

 

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Jesper som tillsammans med Johanna fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.