6 Jun 2011 kl: 00:00

Vill du ge Frida en karriärmakeover?

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Johanna och Jesper som fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=YZ5acbojooY

 


Trots att jag alltid varit intresserad av min egen utveckling har jag det senaste året inte prioriterat det och känner att jag nu verkligen skulle vilja ha en nytändning. Jag har under ett år varit mentor åt en nyutexaminerad civilingenjör och arbetat med hennes utveckling, men glömt bort min egen…

 

Jag kommer från IT-konsult-livet, men bytte för 7 år sedan till Skatteverket. På Skatteverket har jag arbetat i olika roller som systemutvecklare, projektledare och beställare, och växlat mellan ren IT, stabsarbete för CIO och arbete på verksamhetssidan.

 

Idag är jag anställd som IT-strateg sedan 3 år, men känner att det vore läge för en kraftsamling på nytt. Det är ett roligt och bra jobb, men jag vill alltid jobba med förbättringar och nya utmaningar och nu har det varit många år på samma företag. Och som ensamstående med 4-åriga tvillingar så blir det inte alltid framtida karriären som får mest fokus när arbetsdagen är slut (men att jobba med effektivitet och personlig styling skulle verkligen inte vara fel!).

 

Det skulle vara mycket kul att skriva något positivt om min utveckling och inspirera andra, istället för att skriva uttråkade fb-statusar om att fastna i samma gamla spår.”

 

 

Namn: Frida
Ålder: 34 år
Utbildning: Civilingenjör Maskinteknik (Grafisk Teknik och Medieproduktion) på KTH
Tidigare befattningar: IT-konsult, systemutvecklare, projektledare, IT-strateg
Bor: Solnas finaste lägenhet
Fritidsintressen: Umgås med alla roliga människor i min närhet
Dold talang: Renoverar på lediga stunder köket i mitt 1700-tals-hus, och kan nu allt om pärlspont, linoljefärg och elastiskt spackel till spegeldörrar.

 

Besök Fridas medlemssida på Shortcut!

 

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Johanna och Jesper som fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.