6 Jun 2011 kl: 00:00

Vill du ge Benny en karriärmakeover?

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Johanna och Jesper som fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=QvZNYeCvTW8

 


I 10 år har jag jobbat med försäljning. Jag har allt som oftast fått kommentaren ”jag ser inte dig som en säljare” trots att det har gått oförskämt bra på mina anställningar. Kombinationen tydliga mål och att jobba med relationer som försäljningsarbetet innebär har jag själv tyckt är passande för min personlighet, trots det har något ”gnagt” inom mig att försäljning inte är min väg och motivation i livet.

 

För ganska precis 2 år sedan föddes min dotter Clara. Något kemiskt hände i kroppen, prioriteringar förändrades, jag själv kom i andra hand och det kändes helt rätt att det var så. Under pappaledigheten förstärktes känslan av att jag är på fel spår. Jag behöver en nystart.

 

En dag kommer Clara ställa frågan: pappa, vad gör du för att göra världen lite bättre? Den dagen vill jag ge ett rakt svar som jag själv är stolt över att ge. Svaret jag har kommit fram till är entreprenörskap i kombination med socialt ansvarstagande.

 

Att vinna den här tävlingen skulle både ge mig verktygen och de kontakter jag behöver för att lyckas. Jag behöver coaching, jag behöver utbildning, jag behöver hitta företag och personer som tänker som jag och jag behöver pepp. Rösta på mig!”

 

 

Namn: Benny
Ålder: 35 år
Utbildning: Civ.ing. internationell industriell ekonomi, tyska, 1 termin Graduate Studies (University of Technology, Sydney), japanskt basår (Linköpings Universitet), japanska (Aoyama, Tokyo)

Tidigare befattningar: Key Account Manager, Försäljningschef, KAM-chef
Bor: Midsommarkransen, Stockholm
Fritidsintressen: Familjen, röra på mig, psykologi, stora frågor, kaffe
Dold talang: Har tagit Sveriges enda EM-medaljer i den relativt anonyma sporten Partner Stunt

 

Besök Bennys medlemssida på Shortcut!

 

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Johanna och Jesper som fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.