6 Jun 2011 kl: 00:00

Vill du ge Anna en karriärmakeover?

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Johanna och Jesper som fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=2VP5Pw2f33U

 


 


Vem är jag? Vad kan jag? Vad vill jag?
Svåra frågor eller hur? Särskilt som småbarnsförälder ”mitt i arbetslivet”. Jag har tappat bort mig själv under föräldraledigheten, har liksom glömt vad jag kan och vad jag är bra på. Nu är jag tillbaka i arbete igen och det är ovant att sätta mig själv i centrum.

 

Jag anmälde mig till denna fantastiska chans för att jag behöver hjälp.
På min axel sitter nämligen en liten ”Jante-Anna” som irriterande viskar ”Kan du verklighet det där? Det finns de som är bättre än du på det”. Till en början lyssnade jag noggrant på den lilla rösten, som växte sig allt starkare. Nu vill jag skruva ner volymen och förhoppningsvis tysta den för alltid!

 

En karriärmakeover skulle för mig innebära ett välkommet och önskat läge efter lång tid med ”bomull i hjärnan” och stora tunikor på kroppen. Dags för mig att tänka på mig själv igen, unna mig lite omtanke, nya kunskaper och hjälp på vägen i mitt arbetsliv. Lite utav ett tabubelagt ämne som mamma.

 

Arbete är en viktig del av mitt liv, jag vill känna glädje inför varje måndag, inte vara rädd att ”någon ska genomskåda min okunskap”. Återigen gör sig Jante-Anna påmind. Jag önskar därför ER röst för att få hjälp med bland annat coachning för att slipa fram mina glömda kompetenser och egenskaper. Att bli trygg i mig själv igen. Att hitta vem jag är, vad jag kan och vad jag vill. Tack på förhand!”

 


Namn: Anna
Ålder: 32
Utbildning: Personalvetare
Tidigare befattningar: Handläggare på statlig myndighet
Bor: Stockholm
Fritidsintressen: Inredning, läsa böcker, påta i trädgården och gosa med min son Malte
Dold talang: ”Koka soppa på en spik”


 

Besök Annas medlemssida på Shortcut!


 

Nu är vår karriärtävling avgjord. Det blev Johanna och Jesper som fick flest röster och som i höst får ta del av en 60 dagars karriärmakeover. Följ dem och deras förvandlingar i karriärmakoverbloggen.