Vill du dela Simons passion för jobbet?
29 Aug 2016 kl: 00:00

Vill du dela Simons passion för jobbet?

Nu söker ni ytterligare jurister till er Corporategrupp hos er på Hamilton. Det låter spännande! Kan du berätta mer om hur en vanlig arbetsdag ser ut?

– Ingen dag är den andra lik! Vi arbetar med både svenska och utländska klienter i alla möjliga olika branscher. Hur arbetsdagen ser ut beror helt på vilka projekt du för närvarande jobbar i.

Läs mer om tjänsten här!

Ni söker någon som har ett par års erfarenhet från advokatbyrå eller som är nyutexaminerad med mycket goda studieresultat. Vad mer förväntar ni er mer av en person som är kandidat till den här tjänsten?

– Det absolut viktigaste är att personen i fråga är engagerad, intresserad och vill utvecklas. Utöver det uppskattas en proaktiv och ansvarstagande personlighet.

Kommer det vara roligt att gå till jobbet hos er och vad beror det på i så fall? 

– Hamiltons dynamiska och utmanande arbetsmiljö i kombination med fantastiska kollegor gör att det alltid kommer att vara roligt att gå till jobbet.

För många är det viktigt med personlig utveckling hos sin arbetsgivare. På vilket sätt kommer ni kunna erbjuda det?

– Vi jobbar alltid i team med jurister på alla nivåer. På detta sätt kommer den interna vidareutbildningen på ett naturligt sätt in i det dagliga arbetet eftersom feedback och konstruktiv kritik alltid erbjuds på det arbete som utförs.

Har du vad som krävs? Ansök här

Den person som får det här jobbet får dig som kollega, hur kommer det att vara?

– Kul, på Hamilton är det högt i tak och frihet under ansvar med passionerade medarbetare!

Slutligen, vad är det bästa med att jobba hos er på Hamilton?

– Det som gör Hamilton till en så bra arbetsplats att jobba och utvecklas på är att Hamilton är en engagerad arbetsgivare med människor som brinner för vad de gör.

Jurister sökes till Hamiltons corporategrupp. Läs mer och ansök här!