Vill du dela Saras passion för jobbet?
29 Aug 2016 kl: 00:00

Vill du dela Saras passion för jobbet?

Nu söker ni ytterligare jurister med arbetsrättslig inriktning hos er på Hamilton. Det låter spännande! Kan du berätta mer om hur en vanlig arbetsdag ser ut?

– Varierande! Arbetsdagen kan innehålla allt från att hålla frukostseminarium för klienter till att utreda komplicerade rättsfrågor. Vi arbetar ofta i nära samarbete med klienten och lämnar konkret rådgivning i diverse arbetsrättsliga frågor som exempelvis nyanställning, uppsägning och arbetsmiljö. Vi bistår även med att granska eller ta fram anställningsavtal, personalhandböcker och avslutsavtal. En annan viktig del av vårt arbete är att internt bistå byråns övriga verksamhetsgrupper med vår expertis exempelvis i samband med företagsöverlåtelser.

Läs mer om tjänsten här!

Kommer det vara roligt att gå till jobbet hos er och vad beror det på i så fall?

– Drivs du av att arbeta med betydelsefulla arbetsuppgifter på en arbetsplats med snabba tempoväxlingar där gemenskapen med dina kollegor är viktig och det finns ständig möjlighet till personlig utveckling, då är Hamilton en byrå som du kommer att trivas bra på!

För många är det viktigt med personlig utveckling hos sin arbetsgivare. På vilket sätt kommer ni kunna erbjuda det?

– Redan som ung biträdande jurist blir du involverad och delaktig i ärenden samtidigt som du arbetar nära erfarna kollegor som är mycket kompetenta inom sina respektive specialistområden, vilket är både utmanande och lärorikt. Om du visar att du vill och kan ta ansvar finns det goda möjligheter till fortsatt utveckling. Varje biträdande jurist tilldelas även en mentor, vanligtvis den delägare som juristen arbetar närmast med.

Läs mer om ditt framtida drömjobb här!

Slutligen, vad är de tre bästa sakerna med att jobba hos er på Hamilton?

– Några av de stora fördelarna med att arbeta på Hamilton och särskilt i arbetsrättsgruppen är delaktigheten, variationen på arbetsuppgifter och den ständiga möjligheten till utveckling!

Sök tjänsten som jurist med arbetsrättsinriktning hos Hamilton här!