The Launch presenterar Sveriges karriärföretag 2020!
21 Apr 2020 kl: 00:00

The Launch presenterar Sveriges karriärföretag 2020!

The Launchriktar sig till dig som är i början av din karriär, eller studerar för att kunna påbörja den. För den som är uppvuxen med att samhället och tekniken förändras i snabb takt är förändring något naturligt. Men utvecklingen ställer förstås också krav på arbetsgivarna. Du som är ung, talangfull och driven kommer att kräva utvecklingsmöjligheter och en arbetsmiljö där du trivs och har förutsättningar att nå din fulla potential. Du kommer samtidigt vara mån om att arbetet inte hindrar dig från att förverkliga annat i livet.

The Launch får du veta mer om hur arbetsmarknaden förändras, hur det är att vara ny på en arbetsplats med stora möjligheter och vad du ska tänka på när du startar ditt Linkedin-konto. Och så får du möta två av Karriärföretagens jurymedlemmar, som utsett årets karriärföretag – företag och organisationer som förstått hur viktigt deras employer brand är.

De presenterar även årets Karriärföretag, där de listar omkring 100 företag som utsetts till Karriärföretag 2020. Det är företag och organisationer som arbetar strategiskt för att vara en arbetsplats där du kan trivas, utvecklas och göra karriär. Här finner du också presentationer av många av dessa företag och inspirerande artiklar som rör employer branding, karriärtips och arbetsmarknaden förändring.