Testa din engelska hemma – praktisera den utomlands!
4 Dec 2017 kl: 00:00

Testa din engelska hemma – praktisera den utomlands!

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med EF Education First.

Att svenskar är bra på engelska råder det ingen tvekan om. Enligt EF:s undersökning Proficiency Index, som jämför engelskkunskaperna hos vuxna i länder där engelska är andraspråk, låg svenskarna på tredje plats i världen 2016 (bara Nederländerna och Danmark är bättre). På många arbetsplatser i Sverige sker all internkommunikation på engelska och i en karriär inom exempelvis tech har du kollegor från världens alla hörn. Du kanske inte har några problem att förstå ett mejl eller en rapport skriven på engelska, men på Skype-möten eller studiebesök med kollegor från andra länder kan det lätt låsa sig när du ska få ord som kvartalsrapport och värdegrundsarbete att låta naturliga på ett annat språk än svenska.

Maxa kunskaperna med språktest

EF har lösningen: Genom deras språktest kan du enkelt träna och vässa dina kunskaper i engelska, vilket gynnar både din personliga utveckling och din karriär. Det ena språktestet tar 15 minuter och det andra 50 minuter. Du läser, lyssnar och fyller i dina svar och när du är färdig får du ett certifikat som du kan publicera på LinkedIn vilket kan öka antalet visningar på din profil upp till sex gånger. Att kunna ett extra språk visar nämligen en potentiell arbetsgivare, förutom det uppenbara att du kan uttrycka dig professionellt på andra språk än svenska, att du har disciplin, god inlärningsförmåga och förståelse för andra kulturer.

Gör språktestet på 15 eller 50 minuter här!

Använd kunskaperna i vardagen

När du fått ett certifikat som intygar att din engelska ligger på en supernivå är du redo att gå ut i världen och testa dina nya lärdomar i praktiken, och vad passar bättre för det än en utlandsvistelse? Med EF kan du göra en akademisk språkresa och studera precis de kurser du behöver för att ta din karriär till nästa nivå. Du lär dig språket i dagligt tal, du får ta del av landets kultur och traditioner och du får en riktig självförtroende-kick av att leva själv i ett annat land. En vecka, en termin, ett år? USA, Singapore eller London? Du väljer!

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med EF Education First.