Tävla och vinn fina priser från GLOSSYBOX
13 Nov 2015 kl: 00:00

Tävla och vinn fina priser från GLOSSYBOX

Kalla höst- och vintertemperaturer kombinerat med stillasittande inomhus är ingen mirakelkur för din hud, om man säger så.

Less på att låta ditt yttre ta stryk varje gång sommar skiftar över i höst och vinter? Look no further! Tillsammans med GLOSSYBOX kan vi nu ge dig som Shortcut-medlem chansen att tävla om en tremånaders-prenumeration på utvalda skönhetsprodukter.

Så gör du för att delta i tävlingen:

Kommentera artikeln med ditt bästa tips mot vintertrött hud. Shortcut står som enhällig jury och väljer ut en kille och en tjej som vinner en årsprenumeration på respektive box. OBS: Du måste vara medlem på shortcut.se för att ha chans att vinna!

Det här ligger i prispotten:

GLOSSYBOX är en månadsprenumeration på det senaste inom skönhet. Varje månad får du hem fem skönhetsprodukter i mindre format, snyggt förpackade i en läcker box. Dessutom kommer varje månad skönhetsmagasinet GLOSSY Mag med nyheter, intervjuer, tutorials och massor av inspiration. 2 vinnare. Värde: 139 kr/box, totalt 417 kr.

The Man Box är en prenumeration på det senaste inom skönhet, grooming och livsstil. Var tredje månad från du 5 utvalda produkter förpackade i en snygg box, direkt hem i brevlådan. 2 vinnare.  Värde: 169 kr/box, totalt 507 kr.

Vann du inte?

Bummer, bättre lycka nästa gång! Som tur är har du som Shortcut-medlem alltid 10% rabatt på GLOSSYBOX-produkter!

Deadline för att delta är 1 december.