Supertalangen som går mot strömmen
30 Okt 2017 kl: 00:00

Supertalangen som går mot strömmen

Din största idol?

– Det är min sambo, Ida Warg! Hon är en influencer och en Youtuber med inriktning mot hälsa och träning. Mycket av det jag gör har jag tagit från henne!

Oumbärligt för dig på jobbet?

– Tyvärr så är det min telefon.

Person du gärna skulle anställa?

– En riktigt duktig säljare.

Vilka skulle du aldrig anställa?

– Opålitliga människor.

Vem skulle du helst ha som mentor?

–  Gärna en person som inte jobbar så mycket utan någon som kan inspirera mig på andra plan. Dalai Lama kanske?

Läs mer: TIDSLINJE – Följ med på Alexander Pärleros karriärresa

Vem bjuder du alltid med på after work?

– Jag är nykterist så jag går inte på after work. Inte för att jag är emot alkohol egentligen, men jag är en hälsomänniska. Jag dricker en gång vartannat år kanske. Men jag har kul ändå och har varit ute mycket utan att dricka.

Vem ringer du en bra dag?

– Min sambo, Ida Warg.

Vem ringer du en dålig dag?

– Då ringer jag min bästa kompis, Alexander Roland.

Drömperson att luncha med?

– Eftersom jag är så charmig är min spontana tanke, med dig! Men annars skulle det vara Elon Musk.

Vad inspirerar dig?

–  Att hela tiden bli en bättre person och att vara den bästa versionen av mig själv. Utvecklas man inte så avvecklas man. Jag vill vara modig, våga gå mot strömmen och göra det som inte alla andra gör. Det inspirerar mig!