20 Sep 2011 kl: 00:00

Styla dig rätt – och var inte rädd för färg! Här är bästa tipsen från stilcoachen

Av de 400 personer som anmälde sig till Shortcuts karriärtävling med en 60-dagars karriärmakeover i potten, står två stolta vinnare kvar: Jesper – den hårt arbetande managementkonsulten, och Frida – den ensamstående tvillingmamman och it-strategen, som glömt sin egen strategi.

 

Nu väntar en intesiv höst för duon med CV-pimpning, effektivitets-bootcamp, karriärcoachning, styling och mycket mer. Du kan följa deras förvandling i karriärmakeoverbloggen och ta del av alla smarta tips.

 

Nu har de haft sitt första möte med stilcoachen Kristina Söderqvist – Imagekonsult, stilrådgivare, personal shopper på Core image – för att påbörja sin personliga stil-makeover.

 

Frida om första mötet med stilcoachen:

 

”I fredags träffade jag Kristina för personlig styling. Det var väldigt roligt, men också lite jobbigt. Det är ju mycket enklare att bara fortsätta att trampa på i gamla hjulspår.”

 

Efter första mötet med stilcoachen inser Frida att det kommer att bli en hel del förändringar framöver i hennes garderob.

 

» Dags för förändring! Läs mer i Fridas blogg!

 

 

 

Stilcoachen Kristina om första mötet med Frida:

 

”Frida har en praktiskt inställning till kläder och vill att de ska fungera på jobbet, men även vid dagishämtning. Frida behöver hitta ett sätt att klä sig som bättrar på hennes trovärdighet och pondus och därmed också hennes självförtroende.”


» Läs Kristinas tips till Frida här!

 

 

Jesper om första mötet med stilcoachen:


”Kristina fick mig att inse att jag kan trycka på olika budskap och kanske välja att inte trycka på andra budskap. Vi hade t.ex. en spännande diskussion om klockor och vilka budskap olika klockor kan ge.”


» Rolex eller inte? Läs mer i Jespers blogg!

 

 

 

Stilcoachen Kristina om första mötet med Jesper:


”Vad Jesper behöver hjälp med är att få lite mer koll på vilka snitt som passar hans kropp och vilka färger han ska använda och vilka han ska undvika. Alla plagg är inte sydda för alla kroppar och alla passar definitivt inte i alla färger.”

 

» Läs Kristinas stylingstips till Jesper här!