Studsa in det nya året!
5 Dec 2016 kl: 00:00

Studsa in det nya året!

Artikeln är gjord i samarbete med BOUNCE.

BOUNCE Sverige är en trampolinpark i Kungens Kurva som erbjuder härlig och ovanlig träning i form av studsmattor, trampoliner och inomhusparkour. Här är fem av deras roliga och snälla koncept som garanterat får dig att vilja hålla löftet om mer rörelse i vardagen 2017:

1. Vardagsträning i Free Jumping Arena

I Free Jumping Arena, som består av femtio sammankopplade trampoliner, kan du studsa fritt och ha roligt medan kroppen njuter av att vara i rörelse. Utforma egna tricks, följ en träningsrutin, ha bedömningstävling med dina med-studsare, ta med dig barn och hoppa loss med dem…

Det viktiga är att du maxar känslan av att trotsa tyngdlagen!  

via GIPHY

2. Träna magmuskler och skrattmuskler med Bounce Fit

Bounce Fit är skonsamma men intensiva instruktörledda 45-minuterspass där coremusklerna får jobba. Enligt en studie från NASA motsvarar 10 minuter studs 30 minuter löpning på rullband, och ärligt talat är det väl roligare att hoppa runt på färgglada studsmattor än att springa på ett grått och tråkigt band med kaloriantal ilsket lysande framför ögonen?

3. Utmana kompisarna i X-Park

Visst har du också alltid drömt om att få testa Ninja Warrior-banan? Därför har BOUNCE Sverige skapat X-Park, en äventyrsbana med det enkla målet att ta sig från start till mål. Detta är med andra ord ett utmärkt tillfälle att utmana dina kompisar i moment som linbana och klättervägg.

Som student får du alltid rabatt på inträdet, så ta med studentleget och låt nästa inspark utspela sig i X-Park! 

4. Testa parkour på ett helt nytt sätt

I Freerun-området kan alla, gamla som unga och veteraner som nybörjare, öva på tricks eller träna upp kroppen genom att ta sig förbi olika hinder. Parkour-veteranen Shaun Wood har varit med och designat området, så ta på dig sportskorna, gå in i ett katt-mode där du alltid landar på fötterna och känn dig som en äkta freerunner-stjärna!

via GIPHY

5. Basket med extra studs

I Slam Dunk-området spelar du basket utan den ständiga risken att bollen inte studsar tillräckligt bra. Precis som i vanlig basket vinner du genom att dunka bollen i korgen, men här hoppar du på trampolinen först – förhoppningsvis med sådan elegans att du cashar in stilpoäng och därmed kommer först till 21!

Ta med dig studentleget så du får studentrabatt på inträdet, kör ett parti basket och din klass kommer att få en sammanhållning som heter duga!

Artikeln är gjord i samarbete med BOUNCE.