Stort grattis till våra vinnare!
3 Sep 2013 kl: 00:00

Stort grattis till våra vinnare!

 

Stort grattis till er som deltog i Shortcut Networking Challenge och som samlade in flest respondenter på era unika länkar förra veckan. 20 deltagare kommer att få en varsin biobiljett och veckans vinnare (med 21 respondenter) kommer att belönas med en iPad Mini. Alla vinnare kommer att kontaktas via mejl inom kort.

 

Var du inte en av våra vinnare? Ta chansen och ändra på det – nu i veckan kan du tävla om 20 biobiljetter till och även om vårt största pris – en resecheck på 10 000 kr. Du som samlar in flest respondenter på era unika länkar innan måndag den 9 september kommer att vinna!

 

Är du ännu inte med i utmaningen? Delta i årets KarriärBarometern – en undersökning som genomförs av Universum med syfte att hjälpa arbetsgivare att bättre förstå sina nuvarande och framtida anställdas behov och önskemål. Efter att du har besvarat undersökningen kommer du att få en unik länk som du kan använda för att bjuda in vänner och kollegor att ta del av KarriärBarometern.

 

 

Vill du veta hur många respondenter du har hittills eller har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att skriva till oss på kb@universum.se.