17 Sep 2009 kl: 00:00

Största säljeventet i Sverige någonsin

Brian Tracy är en legend i försäljningskretsar. Han håller över 100 seminarier per år, ofta inför en publik på flera tusen och i oktober ska han fylla Globen: med 10 000 personer. Brian Tracys seminarier ska enligt honom själv ge handfast hjälp för den som vill bli en bättre säljare.

– Det viktigaste är förtroende och den bästa säljaren är den som är duktigast på att bygga förtroende hos kunden.Det är en viktig del i mina seminarier. Jag kommer också, bland annat, att lära ut hur man får kunden att agera istället för att tveka, hur man sätter upp mål och hur man får sin tid att räcka till.

Daniel Wikberg är VD på Upsales som arrangerar eventet:

Vem är egentligen Brian Tracy?

Brian Tracy är den främsta i världen inom personlig utveckling, säljträning och ledarskap. Under sin karriär har han talat inför 5 miljoner människor och han talar årligen inför 250 000 människor. Han har skrivit otroliga 45 böcker, spelat in över 300 utvecklingsvideor och talböcker och har varit verksam i 80 länder på 6 kontinenter. Några av de företag han har talat inför är Deloitte & Touche, Ernst & Young, IBM, Wal-Mart.

Brian Tracys personliga mål i livet är ” To help people achieve their goals faster than they ever would in the absence of my help”.

Hur fick ni idéen att ta hit honom?

Jag ville visa hur mycket Brian Tracy har betytt för mig under åren, under min säljkarriär. Och låta honom inspirera andra så som han har inspirerat mig.

Vem tycker du ska gå på det här eventet?

Alla som arbetar med sälj och ledarskap i någon form. Även de som vill utveckla sina personliga egenskaper har stor nytta av att delta.

Vad får jag ut av eventet? Varför ska jag gå dit?

Detta är ett event i världsklass, som alla i branschen kommer att tala om under lång tid framöver. Vill du utveckla dig själv både privat och professionellt så kommer du ha verktygen och motivationen att göra det efter den 9 oktober!

Nu har du som Shortcut-medlem möjlighet att gå på eventet till specialpris!

Du får heldagsbiljetten för 8990 kr + moms (ord. pris 9500 kr + moms) och halvdagsbiljetten för 895 kr + moms (ord.pris 1195 kr + moms). ANGE KAMPANJKOD: SHORTCUT

Läs mer om eventet och köp dina biljetter här: www.upsalesinspire.com