Sökes: driven talang – tipsa och få 20 000 kronor
8 Jun 2017 kl: 00:00

Sökes: driven talang – tipsa och få 20 000 kronor

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med ett hemligt rekryteringsbolag. Här ansöker/tipsar du till tjänsten som rekryterare och ansökningen till tjänsten som rekryteringssäljare hittar du här.

Nu letar ett nytt, hemligt rekryteringsbolag efter fyra superstjärnor. Två rekryterare och två rekryteringssäljare ska ansluta till teamet som i dag består av fem personer men som inom ett år kommer att växa till tjugo. Det som skiljer detta bolag från andra headhunters är att man avser jobba som djupt strategisk talangpartner till sina utvalda kunder som främst utgörs av Sveriges hetaste arbetsgivare. Man kommer också att använda helt ny teknologi för att identifiera och matcha de bästa kandidaterna.

Shortcut fick en pratstund med bolagets grundare som självklart är anonym i artikeln.

– En typisk tisdag på det här jobbet börjar med en frukost där hela teamet går igenom alla pågående uppdrag och hur vi ligger till med våra nuvarande och potentiella kunder. Vi använder den smartaste tekniken och självklart referral recruitments på sociala medier för att sourca toppkandidater för våra kunder, säger hen och fortsätter:

”Vi analyserar kandidater efter tre kriterier: Personlighet, soft skills och hard skills samt hur personen passar in i företagskulturen.”

– Om du är rekryteringssäljare kanske du flyger till Göteborg för att träffa flera jättespännande företag och startups som just fått investeringar, och så avslutar du med att ha möte med ett intressant företag inom detaljhandeln som söker innovativa personer som kan vara med och bygga upp deras online-verksamhet. Du sätter dig helt in i dina kunders tillväxtstrategi för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Om du är rekryterare löser du enkelt sourcingen genom vår nya teknik och sedan intervjuar du de mest passande kandidaterna, för att matcha både dem och kunden till en bättre gemensam framtid. Vi analyserar kandidater efter tre kriterier: Personlighet, soft skills och hard skills samt hur personen passar in i företagskulturen.

Det hemliga rekryteringsbolaget består av erfarna och tunga entreprenörer och de ser gärna att den som söker tjänsten är en människokännare som har lätt för att skapa kontakter och intresse för att under en lång tid göra bolaget ännu vassare.

Vem ska absolut söka det här jobbet?

– Vi letar efter folk som är drivna och som kan ha en diskussion med kunder om affärer. Vi söker de absolut bästa som har jobbat på eller i dag jobbar på rekryteringsföretag. De har varit i branschen i tre till sju år, men har ännu inte blivit delägare där de jobbar i dag. Hos oss kommer de att bli partners.

Här kan du tipsa om Sveriges bästa rekryterare eller rekryteringssäljare!

Vad erbjuder detta hemliga bolag den som söker?

– De som börjar här blir partners direkt. Från start får de equity i bolaget, blir delägare och kan påverka framtiden i bolaget genom att lägga upp strategier för hur vi på sikt ska ta detta vidare utanför Sverige. Den som söker sig hit får vara med och bygga ett helt nytt företag från grunden! Vi vill ha innovativa personer med hög emotionell intelligens som varit bland de fem bästa säljarna på sina nuvarande arbetsplatser och som nu siktar högre och vill gå vidare och bli delägare och partner.

Den som är rädd att fastna i gamla hjulspår på jobbet kan andas ut, för det hemliga bolaget lägger stor vikt vid personalutveckling.

– Vi sätter av minst en dag i kvartalet till vidareutbildning och professionell och personlig utveckling. Då går vi igenom det senaste inom rekrytering, men även kognitiv psykologi, ledarskap och kundhantering.

Känner du Sveriges bästa rekryteringssäljare, eller är du vän med den vassaste rekryteraren i landet? Tipsa oss om dem! Det utgår en finder’s fee på 20 000 kronor om man anställer just ditt tips. Stämmer du själv in på beskrivningen och vill veta vilket det nya, hemliga bolaget är? Sök tjänsten så kanske det är du som är nästa stjärna på denna secret startup!

Tipsa om rekryteringssäljare! Tipsa om rekryterare!

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med ett hemligt rekryteringsbolag. 

Bilderna i texten är genrebilder och har inget med bolaget att göra. Arbetsplatsen är initialt Stockholm.