25 Okt 2011 kl: 00:00

Skräm slag på kontoret – 7 Halloween-appar

 

Office zombie
Jobbiga kollegor? Krävande chef? Överflöd av bajsmackor? Ta ut dina aggressioner på din nya zombiekollega. Kasta döda fiskar, hammare och annat trevligt i huvudet på honom medan han jobbar. För: Iphone, Ipod och Ipad.

 

 

 

Scary prank
Skräm slag på dina kollegor genom att vädja till deras tävlingsinstinkt. Låt dem tävla om högst poäng i det här spelet. Vad de inte vet, är att det abrupt avbryts på ett så läskigt sätt att de kommer skrika högt och kasta telefonen (ja, det har hänt!). För: Iphone, Ipod och Ipad.

 

 

Halloween FX/Scary ringsignaler
En annan klassisk skrämseltaktik är läskiga ljud. Halloween FX för Iphone ger dig hela 50 stycken. Har du en Android ger Scary ringsignaler dig 36 skrämmande ringsignaler − som du även kan sätta som larm. Sätt timern, göm telefonen och invänta att dina kollegor flyger i taket. För: Iphone, Ipod och Ipad och Android.

 

 

Halloween Card Creator
Vill du skapa en trevligare stämning? Den här appen hjälper dig göra halloweenkort till kollegorna. Du får massor av läskiga bakgrunder, illustrationer och teckensnitt och kan inkludera egna foton (varför inte några pinsamma från senaste after-worken?). För: Iphone, Ipod och Ipad.

 

 

Scary Camera
Trött på vanliga foton? Förvandla världen till en skräckfilm. Med den här appen får du tjugo ramar (med till exempel spindelväv och blod) och fyra skräck-effekter som ger dina foton en äkta Halloween-look. För: Iphone, Ipod och Ipad.

 

 

 

House of Horrors – Movies
Det finns såklart inget bättre sätt för att skapa den rätta Halloweenkänslan än att samla dina kollegor framför en läskig film. Här får du över hundra klassiska skräckfilmer i telefonen. För: Android.

 

 

 

 

Läs mer:


Mycket att göra? Få en mobil sekreterare, håll koll på kunden och kom ihåg kemtvätten. Här är sex appar som gör ditt liv lite enklare.
Lönesnackdags? Förhandla till dig en smart mobil! Här är 12 Android- och iPhoneappar som gör ditt jobb enklare och övertygar chefen att ge dig en nalle.
Det blir ingen Iphone 5, men väl en 4S. Så här skaffar du den som löneförmån.

 

Snart stundar Halloween och sen är det en hel skräckfylld vecka fram till Allhelgona, så det finns ingen anledning att inte passa på att pynta kontoret och skrämma ihjäl kollegorna!