”Sigma är ett extremt stort bolag i liten kostym”
5 Jan 2017 kl: 00:00

”Sigma är ett extremt stort bolag i liten kostym”

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med Sigma Technology.

Sigma Technology Group är en global leverantör av produktinformation, embedded & software design samt offshoreutveckling. Kombinationen IT och kommunikation passade perfekt för Sofia Jansson och David Tysell, som båda känner att de hittade hem när de kom till Sigmafamiljen. I dag jobbar de båda på Sigma Technologys Göteborgskontor.

Bli en del av Sigma – kolla in de lediga tjänsterna här!

Berätta om era roller!

– Som teknisk skribent arbetar jag med att upprätta olika interna dokument, just nu för vår kund Ericsson. Det kan handla om exempelvis uppdateringar som påverkar det telekommunikativa nätverket, säger Sofia.

– Min roll som Business Analyst är att vara länken mellan business och IT, just nu hos vår kund Volvo, berättar David.

Hur kommer det sig att ni hamnade på Sigma?

– Innan jag började här jobbade jag som kommunikatör, receptionist och travel manager. Jag visste att Sigma var ett konsultföretag i framkant, så när det kom ut en tjänst som kombinerade mina två intresseområden – kommunikation och teknik – så tog jag chansen och sökte. Sedan dess har jag utvecklats otroligt mycket inom teknik, språk och internationella samarbeten genom våra projekt, säger Sofia.

– Sigma lockade mig hit tack vare att en av kunderna frågade specifikt efter mig. Tidigare har jag jobbat med försäljning i många år, men har alltid haft ett intresse för IT. När chansen att byta bransch dök upp för fem år sedan tog jag steget och påbörjade konsultlivet. Sigma är ett väldigt stort bolag och ger mig de fördelar som ett stort bolag har, men de gör det i en liten kostym där vi anställda står i fokus, berättar David.

Sökes: Passionerade medarbetare – över hela landet

Vad är det bästa med Sigma?

– Även om jag inte har så stor anknytning till mina kollegor här på Sigma så känner jag mig som en del i gänget tack vare att Sigma arbetar hårt för att skapa en gemenskap trots geografisk spridning. Regelbundet arrangeras gemensamma luncher, after works, nätverksträffar och föreläsningar för att vi konsulter alltid ska känna stödet från Sigma, vilket jag verkligen gör, säger David.

– Här arbetar människor från många olika nationaliteter, det bidrar till ett öppet, varmt och inkluderande företagsklimat, berättar Sofia.

Här kan du läsa mer om och söka lediga tjänster hos Sigma Technology

Vill du inte söka i dag utan bli med i nätverket ”Friends of Sigma Technology”? Klicka här!

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med Sigma Technology.