4 Aug 2009 kl: 00:00

Se upp för skojarna

Idag fick jag ett samtal från en säljare från Ungern som ville att jag skulle placera pengar i hennes fonder. Frågan är varför en säljare från Ungern ringer mig när hon kan välja på alla företagare i hela Europa. Även om jag utbildat en del i Budapest så tror jag inte att jag gjorde sånt stort intryck därnere. Det bästa var att hon följde upp ett samtal från en säljare som i somras ringde från Hong Kong i samma ärende. Varför i hela fridens namn hade hon utsett mig till hennes offer. Hon skickade till och med broshyrer på företag som jag borde investera i. Det ploppar upp sådan här några gånger om året och jag utbildade en gång en säljare som råkade hamna på ett sånt här företag i Portugal som ringde potentiella kunder i hela Europa. Problemet var att det var bluff alltihopa. Alla ni som sett Boiler Room vet vad jag pratar om.

Se upp för de här skummisarna.

/Micke Arndt