Så vinner du på ditt nätverk!
28 Aug 2013 kl: 00:00

Så vinner du på ditt nätverk!

 

Vi vill återigen tacka alla som deltar i KarriärBarometern och gratulera er som redan har vunnit priserna i Shortcut Networking Challenge.

 

För att göra de två sista veckorna av utmaningen ännu mera spännande, delar vi ut extra biobiljetter och tar bort det tidigare kravet på lägsta antala respondenter för att kunna tävla om en iPad Mini och en resecheck värd 10 000 kr*.

 

Det betyder alltså att du som samlar in flest respondenter kommer vinna, oavsett om du når upp till det tidigare minimumantalet.

 

Allt du behöver göra är att skicka din unika undersökningslänk till ditt nätverk för att bjuda in vänner och kollegor att delta i KarriärBarometern. Vinner gör de deltagare som lyckas samla in flest respondenter från respektive unika länkar*:

 

Måndag den 2 september delar vi ut:

 

– En iPad Mini till den deltagare som har samlat in flest respondenter under augusti månad.

 

– 20 biobiljetter till de 20 deltagare som har samlat in flest respondenter under vecka 35.

 

Måndag den 9 september delar vi ut:

 

– En resecheck värd 10 000 kr till den deltagare som har samlat in flest responter under hela utmaningen.

 

– 20 biobiljetter till de 20 deltagare som har samlat in flest respondenter under vecka 36.

 

Är du ännu inte med i Shortcut Networking Challenge? För att delta behöver du först dela med dig av dina karriärpreferenser och förväntningar i årets Karriärbarometern – en undersökning som genomförs av Universum med syfte att hjälpa arbetsgivare att bättre förstå sina nuvarande och framtida anställdas behov och önskemål.

 

 

Efter att du har besvarat undersökningen kommer du att få en unik länk till undersökningen som du kan för att bjuda in vänner och kollegor att ta del av KarriärBarometern.

 

Som det ser ut just nu så blir det väldig lätt att vinna en nya iPad Mini eller ett resecheck. Håll koll på vår Facebooksida för uppdateringar kring vem som leder utmaningen.

 

Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att skriva till oss på kb@universum.se

 

*OBS:

• Tidigare hade vi kravet på minst 30 respektive 100 respondenter för att få tävla om en iPad Mini och en resecheck. Det kravet är nu borttaget.

 

• Målgruppen för denna undersökning är yrkesverksamma akademiker som för tillfället jobbar i Sverige. Alla andra deltagare (till exempel studenter, icke-akademiker, personer som jobbar utanför Sverige) kommer att filtreras bort och därför inte räknas som en giltig värvning.

 

• För att en värvning ska räknas med i tävlingen krävs att personen har slutfört 100 procent av undersökningen via din unika länk. En och samma person är bara tillåten att genomföra undersökningen en gång.  Alla respondenter från alla unika länkar kommer att genomgå ett kvalitetstest och regelbrott (till exempel användning av skript, att utföra undersökningen själv flera gånger, etc) kommer att resultera i en diskvalificering från tävlingen.

 

• Om flera deltagare når samma antal respondenter kommer den tävlande som nått målet först att räknas som vinnaren.