15 Sep 2011 kl: 00:00

Så vet du om din kollega är kär i dig

En flört kan lätt ljusa upp en annars trist jobbdag. Men risken för pinsamheter och missförstånd är stor. Om du tar ett steg längre och bjuder ut kollegan kanske det visar sig att hon eller han inte alls är intresserad av dig. Men nu har Hans-Jacob Qvisth kanske uppfunnit lösningen på problemet.

 

 

Samla flörtarna i en hemlig lista

Hiddenhint - flörta med kollgan, jobbromans, kärlek, hitta kärlek, på jobbet

Hans-Jacob Qvisth är hjärnan bakom appen Hiddenhint där du kan göra en hemlig lista över vilka du är intresserade av. Det krävs dock att dina flörtar har Facebook, men du behöver inte vara vän med dem för att lägga till dem. Dina intresseobjekt får sedan ett anonymt meddelande – antingen till deras app eller till deras mejl – att någon är intresserad av dem.

 

Lägger de i sin tur till dig på sin hemliga lista matchas ni båda ihop och får veta varandras identiteter.
– På en arbetsplats kan det bli jättejobbigt om man totalt misstolkat någons intresse och bjuder ut personen. Då kan det här vara bra, säger Hans-Jacob Qvist till Metro.

 

 

Gratis – men matchning kostar

Hiddenhint är en gratis-app för Iphones och snart även andriodtelefoner. Men vill du utöver att skicka och få anonyma meddelande kunna matchas ihop och få veta varandras namn kostar det 7 kronor per månad. Kanske ett litet pris för att slippa pinsamheter i lunchrummet eller på firmafesten?

 

Inte övertygad om att det är rätt sätt för dig? Här har du en stor guide till kärlek på jobbet – hur du charmar kollegan och sköter romansen snyggt. Ibland är flörtandet inte medvetet, till exempel som den här jobbtabben du inte vill göra.

 

 

Här är videon som promotar Hiddenhint:

 

[object width=”450″ height=”276″ data=”http://csp.picsearch.com/players/rutile.swf?config=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3DZsTSqL-HJ75C6-tcsPMpvSFLZUVP7WNhe8LFMr7qtcysN6ZcTM45FGz3M2Yv3N9Et9rVu0d2tuErorQ8_GZzv_DxLvf19mRz” type=”application/x-shockwave-flash”] [param name=”data” value=”http://csp.picsearch.com/players/rutile.swf?config=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3DZsTSqL-HJ75C6-tcsPMpvSFLZUVP7WNhe8LFMr7qtcysN6ZcTM45FGz3M2Yv3N9Et9rVu0d2tuErorQ8_GZzv_DxLvf19mRz” /] [param name=”wmode” value=”transparent” /] [param name=”allowscriptaccess” value=”always” /] [param name=”allowfullscreen” value=”true” /] [param name=”src” value=”http://csp.picsearch.com/players/rutile.swf?config=http%3A//csp.picsearch.com/playlist%3Fauth%3DZsTSqL-HJ75C6-tcsPMpvSFLZUVP7WNhe8LFMr7qtcysN6ZcTM45FGz3M2Yv3N9Et9rVu0d2tuErorQ8_GZzv_DxLvf19mRz” /] [param name=”quality” value=”high” /] [/object]

 

 

 

LÄS MER:

 

Rätt färger för intervjun Så förför du en kollega
Kär i någon på jobbet? Då är det dags att starta ett innebandylag eller kopiera något ovanligt.
» Här är bästa tipsen på hur du charmar kollegan

 

 

 

Rätt färger för intervjun Chefer är oftare otrogna
Funderar din partner på att bli chef? Då är det dags att se upp!
» Därför ska du akta dig för chefer