2 Sep 2010 kl: 00:00

Så gick Shortcuts karriärtävling 2010

Det var glada vinnare som korades i Shortcuts karriärtävling 2010. Miloš var extra glad eftersom han både befann sig i österrikiska alperna och även fått en av de eftertraktade praktikplatserna på EU-kommissionen, vilket innebar att han tillbringade sin höst i Bryssel. Efter en del funderande och pusslande med tider insåg både vi och Miloš efter ett tag att han inte skulle kunna delta fullt ut i en karriärmakeover i höst.
– Ja, jag har fått praktikplats i EU-kommissionen, rättare sagt på Generaldirektoratet för Utveckling, skrev Miloš från Österrike. Praktiken är fem månader lång, börjar i oktober 2010 och slutar i februari 2011. För att tjäna lite pengar inför hösten och vintern i Bryssel ska jag fortsätta köra buss fram till den 15:e september och sedan åker jag ner till Belgien den 20:e september.

Så vi vill gratulera Miloš till att han tagit ett steg vidare i karriären på egen hand och vi hoppas ändå kunna hålla alla Shortcutläsare uppdaterade om Miloš framgångar i Bryssel.
– När jag tänker på min karriär och min framtid är det hoppingivande att jag fick stöd från så många Shortcutmedlemmar och jag vill rikta ett stort TACK till dem, hälsar Miloš.

 

Under hösten blev det därför Magnus och Emma-Klara som bloggade om sin karriärmakeover här på Shortcut. Här kan du läsa bloggen om deras makeover >>

 

Så här gick Shortcuts karriärtävling till:
Våren 2010 efterlyste vi personer som inte tyckte att de var på rätt plats i karriären och som ansåg sig behöva en makeover. Av hela 539 sökande valdes sex personer ut, tre män och tre kvinnor, av vår jury. Deras motivering om varför just de skulle få en makeover samt en videopresentation publicerades. Sedan flyttades finalisternas öde till våra medlemmars händer, hela sommaren kunde ni rösta på just er favorit. Röstningen pågick fram till den 20 augusti 2010 varvid vinnarna korades.