25 Mar 2011 kl: 00:00

Så fixar du världskrig på kontoret

Konfliktlösningsstrategi: Dela upp er i två eller flera lag efter avdelning och kör. Förlorarna bjuder på after work-ölen!

 

 

 

Att få utlopp för sina aggressioner är viktigt. Personer som håller inne med sin ilska vid konflikter och orättvis behandling på jobbet löper dubbelt så stor risk att drabbas av en hjärtattack. Med andra ord – lätta på ilskan och du undviker att dö ung. Men hur gör du när du helst av allt bara vill sopa konflikten under mattan? Här är Arga snickarens 8 bästa tips.

 

Visste du förresten att ducka för konflikter är ett av de värsta misstagen en chef kan göra? Här är 5 andra fallgropar att undvika som chef.

 

Intervjun från helvetet
Under pressade situationer är det svårt att hålla tungan rätt i mun. Den här stackars killen borde snarare hållit munnen stängd…
» Se rekryterarens något speciella metoder

 

 

Så peppar du dig självSå peppar du dig själv
Mörkt ute? Regnblöta skor? Tungt på jobbet? Kort sagt ingenting som får dig att le mot världen? Tänk igen! Knepet är enkelt: affirmera mera!
» Ta rygg på den här 4-åringen och bli lycklig

 

 

Sämsta sättet att gå in i väggen
Det sägs att man aldrig blir sig lik efter att man har bränt ut sig och gått in i väggen. Den här killen måste ha fått allvarliga men efter den här smällen.
» Se hur han går in i väggen – hårt!