Så får du fler att gilla dig på Tinder
26 Sep 2016 kl: 00:00

Så får du fler att gilla dig på Tinder

Ja, det finns faktiskt en hel del forskning om den populära dejtingappen. Tidigare i år släppte en grupp forskare från flera olika universitet en studie om beteenden på Tinder och upptäckte då en intressant skillnad mellan de heterosexuella männen och kvinnorna.

Män swipar höger på många kvinnor – men skriver inte till så många av dem. Kvinnor, däremot, swipar höger på färre men skriver oftare.

via Giphy

Tinders alldeles egna sociolog (!), Dr. Jess Carbino, tror att många män helt enkelt inte vet vad de ska säga när de matchar med en kvinna. Och det kanske inte bara gäller män, det finns nog många Tinderanvändare där ute som får lite skrivhäfta när de ska imponera på någon.

Så, hur får man bäst igång snacket? Ge dina besökare någonting att gå på! Och Dr. Jess Carbino har ett enkelt tips för det: Avsluta din profiltext med en fråga.

Om du till exempel gillar att resa, nämn några platser du varit på och skriv: “Var vill du resa?” så kan personen du matchat med skriva till dig och svara på frågan.

Läs också: 9 steg för att lyckas förföra kollegan

Generellt är det bra att skriva mycket detaljer om sig själv på sin profil, menar Carbino. Det gör det lättare att börja prata.

Alltså: Att vara mystisk på Tinder – ingen hit.

 Källa: Business Insider.