Rekryteringsbolag använder Shortcut för att hitta redovisningsekonomer
23 Jun 2020 kl: 00:00

Rekryteringsbolag använder Shortcut för att hitta redovisningsekonomer

Vindex arbetar med att tillsätta konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att de tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Samtliga medarbetare på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en god förståelse för de roller de tillsätter, vilket förenklar processen att göra rätt matchning mellan kund och kandidat.

 

Vindex arbete handlar om att hitta rätt person till rätt arbetsplats och de använder sig av flera sätt för att komma i kontakt med nya, duktiga kandidater och konsulter. Främst utförs ett search-arbete i deras befintliga nätverk för att hitta den perfekta matchningen med kundens behov men det blir allt viktigare att också synas digitalt för att nå nya hungriga ekonomer. Då Shortcut har ett starkt fäste hos Young Professionals annonserar Vindex med hjälp av Shortcut för att etablera en kontakt med de här eftertraktade kandidaterna.

 

Om du själv har erfarenhet som redovisningsekonom, så får du gärna gå in på Vindex hemsida eller skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till info@vindex.se.

 

Nivå: Alla nivåer inom ekonomifunktionen

Inriktning: Redovisning och Controlling