Podden för dig med entreprenörsdrömmar
16 Maj 2017 kl: 00:00

Podden för dig med entreprenörsdrömmar

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med Företagarna

Du kan lita på källan

Företagarpodden är en podcast från organisationen Företagarna som med sina       70 000 medlemmar arbetar för att skapa bättre förutsättningar för företagande i Sverige. Programledarna Günther Mårder och Julia Selander är vd för Företagarna respektive Venture Cup (Sveriges största tävling för startups) så du kan lita på att de vet vad de pratar om.

Inspiration och life hacks

Även om du inte titulerat dig som entreprenör tidigare kan Företagarpodden ge dig den push du behöver för att starta företag. Podden, som du hittar här, ger dig life hacks, tips och inspiration för alla situationer du kan tänkas möta i vardagen. Det är alltså relevant även för dig som ännu inte funnit den perfekta affärsidén.

Alla frågor får ta plats

Företagarpodden avhandlar högt och lågt och programledarna behandlar alla frågor med lika stor respekt. Avsnitten heter såväl ”Kan jag göra kontoret avdragsgillt?” och ”You’ve Released The Fucking Fury” som ”Lär dig avslöja en wannapreneur”. Kan du inte vänta? Plugga in hörlurarna och lyssna här!

Du får tips på bra tankesätt och resonemang

Ofta handlar råd och stöd till företagare om praktiska saker som momssatser eller fysisk arbetsmiljö, men många nyblivna entreprenörer vill även ha hjälp med sådant som inte går att googla sig till. I Företagarpodden kan du lära dig om allt från sälj-självförtroende till Instagram-strategier och hur du hanterar motgångar.

Du som lyssnare skapar innehållet

Genom frågor och direkt engagemang med programledarna är Företagarpodden en verklighetsanpassad podcast. Om du går runt med funderingar eller behöver höra någon annans tankar om ett problem kan du alltid rådfråga Günther och Julia – eller lyssna på ett avsnitt där någon annan redan ställt din fråga!

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med Företagarna.