Plats 26: Daniel Redgert
3 Dec 2015 kl: 00:00

Plats 26: Daniel Redgert

Varför är du en Uppstickare?

– På grund av min otraditionella approach till PR. Jag gillar inte att jaga journalister, fjäska för bloggare och skriva pressreleaser. Det funkar inte längre, Jag jobbar i stället aktivt på att profilera mig själv så att jag blir starkare gentemot den jag vill sälja in någonting till. Det är inte lika lätt att säga nej till någon man känner eller har respekt för som någon man inte har någon aning om vem det är. Den personliga avsändaren är allt i dag.

”Jag gillar inte att jaga journalister, fjäska för bloggare och skriva pressreleaser. Det funkar inte längre”

Vad jobbar du med?

– Jag är Head of Relation på Perfect Day Media. Man kan säga att det är en kombinerad PR-avdelning och profilagentur, där jag hjälper våra profiler – kunder – att nå ut med karaktärsdrivet innehåll som de arbetat fram tillsammans med andra hos oss. Böcker, viner, podcasts och så vidare. Jag har en blogg på Expressen också, som jag tjatade mig till genom att berätta hur mycket klick jag skulle dra in åt dem.

Fram till nyligen var du nattklubbschef på Kåken också. Varför slutade du?

– Det blev för mycket ihop med jobbet. Jag är inte jättegammal, men alldeles för gammal för att pimpla Vodka Red Bull på vardagskvällarna. Sedan har jag annat jag vill göra.

Vadå?

– Ett TV-program! Vilken sort har jag inte bestämt än, men det kommer hända, förhoppningsvis nästa år. En bok om att ta kontroll över sina drömmar är också på väg. Sedan vill jag gärna leda Melodifestivalen också!

Tillbaka till listan