6 Mar 2008 kl: 00:00

Nu är det gratis att bli medlem i Shortcut

Att internet är gratis är en diskussion som har svallat fram och tillbaka i många år under nätets utveckling, och detta gäller även communitys. När vi har utvecklat nya Shortcut har vi tagit fasta på att värdet av nätverket blir större ju fler personer som är aktiva. Därför har vi tagit bort en del restriktioner som tidigare gällt för våra gratismedlemmar.

Samtidigt har vi utvecklat vår registreringsfunktion så att det blir lätt att skapa ett användarkonto i Shortcutcommunityn utan att först behöva ta ställning till om det är värt att betala en årsavgift för att bli medlem. Med det nya gratismedlemskapet kommer det att bli möjligt att delta i Shortcuts community fullt ut: gå med i öppna klubbar, diskutera i forum, skriva i kunskapsbanken, blogga, lägga upp bilder, kontakta andra medlemmar etcetera. Vi utvecklar just nu funktionaliteten vidare så att alla alla medlemmar även ska kunna kommunicera i forum och skicka meddelanden utan volymbegränsning. En av mycket få restriktionen är egentligen att vara att du behöver skaffa Shortcut Guld för att starta eller äga en klubb i communityn.

Om du sedan väljer att skaffa vår premiumprodukt Shortcut Guld kommer du att kunna få ännu mer ut av ditt medlemskap – till exempel vårt guldkort med förmåner. Med guldkortet för 2008 kommer du bland annat att få rabatt vid resor med Taxi020, rabatt i alla Waynes Coffe-butiker, ett specialdesignat försäkringspaket via Moderna Försäkringar, möjlighet att få ditt Shortcut Guldkort som MasterCard med kredit. Och mycket mer.

Dessutom får du som har Shortcut Guld vårt prisbelönta magasin och exklusiva inbjudningar till våra events som Shortcut Lunch, Uppstickarna, vår nystartade serie med frukostmöten samt Framtidens Kvinnliga Ledare som ju hålls torsdagen den 6 mars.

Nästa vecka lanserar vi en ny Shortcut Guld-produkt, nämligen möjligheten att ha ett löpande abonnemang som du bara betalar 39 kronor i månaden för. Gå in på vår gulderbjudandesida så märker du nog att du får mycket värde för pengarna.

Den nya Shortcutsajten är en betaversion och kommer under de närmaste veckorna att fortsätta utvecklas, barnsjukdomar och buggar fixas löpande. Och vi har redan gått in i nästa utvecklingsfas där vi kommer att göra fortlöpande tilläggslanseringar av funktioner och designförbättringar. Vi är fortfarande jättenyfikna på att höra era kommentarer och konstruktiva utvecklingsidéer – för tillsammans med er användare gör vi nya Shortcut till Sveriges intelligentaste community!

Vi hörs!