Nära natur och citypuls – här är framtidens hem
3 Okt 2017 kl: 00:00

Nära natur och citypuls – här är framtidens hem

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med Laterre Invest.

Nouvelle i Upplands Väsby är ett modernt boende som präglas av hållbarhet och delningstänk. Genuina och naturliga materialval i trä långt ifrån standard, tidlös skandinavisk stil med levande material. Tänk att gå barfota på ett massivt trägolv eller komma in i ett kök med över fyra meter i takhöjd. I avgiften ingår medlemskap i Sveriges största bilpool Sunfleet, så att du kan ha tillgång till bil på ett sätt som både din hjärna och din plånbok tackar dig för. Du får använda bilen när du behöver men du slipper vara ensam ansvarig för att betala avgifter och hålla koll på parkering och däckbyten. Eftersom den genomsnittliga bilen står still 96 procent av tiden behöver du genom en bilpool bara betala för det du faktiskt använder bilen till.

Arkitektritade rum med generös takhöjd.

 

Lär känna dina grannar – och ta dit nya

Nouvelle vill lyfta möten och gemenskap mellan människor. De sociala ytorna i huset är därför stora och i entrén finns kylrum för matleveranser, vilket gör att du och dina grannar faktiskt ses och pratar med varandra istället för att förbli okända namn på en bokningslista i tvättstugan. Om du dessutom vill introducera nya människor till gemenskapen slipper du krångliga regler och system som stoppar dig – hos Nouvelle är nämligen både juridisk person och andrahandsuthyrning tillåtet.

Vill du gå på premiärvisning den 5 oktober? Här läser du mer!

Väggar, golv och tak i massivt trä.

 

Närhet till hela världen

Nouvelle ligger mitt i hjärtat av Upplands Väsby. 250 meter bort hittar du pendeltågsstationen där du åker till Stockholms Central på under halvtimmen. Inom 500 meter finns all tänkbar service och om du trots allt känner för lite variation och vill se nya delar av världen är du på Arlanda på mindre än tio minuter.

För att inte missa chansen till ett toppmodernt, hållbart, socialt boende – anmäl ditt intresse här!

Alla bostadsrätter i Nouvelle har balkong, terrass eller uteplats.

 

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med Laterre Invest.