Möt mannen som äger universum
28 Feb 2013 kl: 00:00

Möt mannen som äger universum

Tisdagen 5 mars är det dags för Startup Grind att köra igång i Sverige. Startup Grind är en plats där människor kan träffas för att lyssna på berättelser och dela idéer.

 

Tanken är att uppmärksamma att även de mest framgångsrika entreprenörerna möter stunder av både briljans och förtvivlan.

 

Startup Grind startade februari 2010 i San Francisco. Till första mötet kom nio personer, som ville prata om vad det innebär att starta ett företag. Sedan dess har det växt och finns nu i 35 städer över hela världen. Bland de personer som delat med sig av sina historier finns grundarna av Pinterest, Digg, About.me, Soundcloud och Taskrabbit. Under det senaste året har uppmärksamheten dragits till Sverige, som under 2012 lockade en femtedel av det totala riskkapital som investerades i Europa.

 

Nu är det dags för Startup Grind att etablera sig i Stockholm och vid det första mötet ska Lars-Henrik Friis Molin, grundaren av Universum, dela med sig av sin berättelse för att inspirera andra. Efter att ha byggt upp en världsledande koncern inom employer branding, där 400 anställda finns på kontor över hela klotet, har han garanterat en hel del erfarenhet inom området.

 

Vill du veta mer? Kolla in eventet på Facebook.

 

Om du anger ”Shortcut” i din anmälan får du 20 procent rabatt.