Missa inte – Shortcut Networking Challenge!
31 Maj 2013 kl: 00:00

Missa inte – Shortcut Networking Challenge!

De flesta tjänster tillsätts i dag redan innan jobbet ens hinner utannonseras. Så hur kan du få nys om dem innan de är officiella? Svaret är – genom att nätverka!

 

I samarbete med Universum vill vi bjuda in dig till att sätta dina nätverkarkunskaper på prov genom Shortcut Networking Challenge!

 

Så här gör du

För att delta behöver du först dela med dig av dina karriärpreferenser och förväntningar i årets Karriärbarometern – en undersökning som genomförs av Universum med syfte att hjälpa arbetsgivare att bättre förstå sina nuvarande och framtida anställdas behov och önskemål.

 

Efter att du har besvarat undersökningen kommer du att få en unik länk till undersökningen som du kan dela med ditt nätverk för att bjuda in vänner och kollegor att ta del av KarriärBarometern*.

 

Detta kan du vinna

De deltagare som lyckas samla in flest respondenter kommer att belönas med följande priser **:

56 biobiljetter kommer att utdelas, fördelat på fyra stycken per vecka under utmaningens gång – varje vecka kommer våra fyra toppdeltagare att belönas med varsin biobiljett!

 

Tre iPad Minis kommer att delas ut till de tre deltagare som lyckas samla in flest respondenter varje månad under utmaningen.

 

En resecheck värd 10 000 kr kommer att delas ut till den deltagare som lyckas samla in flest respondenter totalt under utmaningens gång (från 31 maj till 6 september).

 

Är du nyfiken på att ta reda på inom vilka aspekter din karriärprofil är unik gentemot dina vänner och kollegor? Om du lyckas samla in minst 30 respondenter via din unika länk kommer du, förutom ovannämnda priser, få ta del av en personlig benchmarkingrapport där vi summerar resultaten från ditt nätverk. Resultaten kommer du kunna använda som ett effektivt verktyg för att sätta fingret på dina konkurrensfördelar!

 

Dessutom, bjuder vi alla deltagare på ett premiummedlemskap till Shortcut i 6 månader helt kostnadsfri (värde 199 kr).

 

Klicka här för att sätta igång!


Vi önskar dig stort lycka till i utmaningen och tveka inte att höra av dig till Universum på kb@universum.se vid eventuella frågor.

 

*Regler:

Målgruppen för denna undersökning är yrkesverksamma akademiker som för tillfället jobbar i Sverige. Alla andra deltagare (till exempel. studenter, icke-akademiker, personer som jobbar utanför Sverige) kommer att filtreras bort och räknas inte som en giltig värvning.

 

•För att en värvning ska räknas med i tävlingen krävs att personen har slutfört 100 procent av undersökningen via din unika länk. En och samma person är bara tillåten att genomföra undersökningen en gång.  Alla respondenter från alla unika länkar kommer att genomgå ett kvalitetstest och vid regelbrott (till exempel användning av skript, att utföra undersökningen själv flera gånger, etcetera)kommer att resultera i en diskvalificering från tävlingen.

 

**Information om priser:

•Om flera deltagare når samma antal respondenter kommer den tävlande som nått målet först att räknas som vinnaren.

 

•För att kunna tävla om biobiljetter krävs minst två respondenter. De fyra första vinnarna kommer att tillkännages fredagen den 7 juni. Därefter kommer fyra vinnare att utses varje fredag till och med 6 september (slutdatum för undersökningen). Om ingen tävlande uppnår två respondenter kommer priset inte att delas ut.

 

•För att kunna tävla om en iPad Mini krävs minst 30 respondenter. Respektive vinnare kommer att tillkännages 1 juli, 1 augusti samt 1 september. Om ingen tävlande uppnår 30 respondenter kommer priset inte att delas ut.

 

•För att kunna tävla om resechecken krävs minst 100 respondenter. Den slutliga vinnaren kommer att tillkännages måndagen den 9 september. Om ingen tävlande uppnår 100 respondenter kommer priset inte att delas ut.

 

•Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Till tävlingen