19 Maj 2010 kl: 00:00

Missa inte – nya Shortcut ute nu!

Och för fjärde året i rad listar vi moderna, kloka och starka företagsledare och chefer under parollen Framtidens kvinnliga ledare. Kolla in vilka 75 som klarade den hårda granskningen!

Dessutom träffar vi fyra personer som gett Jante en känga och fått en roligare vardag, genom att ta för sig på jobbet. Kanske har du också en privat talang eller ett fritidsintresse som skulle kunna komma till användning på din arbetsplats? Läs mer i Perspektiv.

Berlin har för övrigt lockat konstnärer och musiker från hela världen under de senaste åren, tack vare låga priser och en smidig bostadsmarknad. Men staden passar inte bara kreativa slackers. I det här numret möter du svenskarna som utnyttjar den avslappnade stämningen och köper sig tid att lyckas med sina nya karriärer.

Missa inte heller en karriärdag med Joakim Jardenberg som har en stor passion, närmare bestämt att slåss för öppenhet på internet. Och han har gott om tid att missionera – han sover nämligen bara mellan tre och fyra timmar varje natt.

Sist men inte minst: Nu kan toleranta arbetsgivare HBT-certifieras och samtidigt stärka sitt varumärke. Fredrik Robertsson vet hur du lever lyxliv till budgetpris och samtidigt glammar till din vardag. Och serietecknaren Lina Neidestam har blivit expert på att leva hälsosamt.

 

Shortcut magasin landar i dagarna i din brevlåda om du är Shortcut premiummedlem och angett att du vill ta emot tidningen. Sugen på att få vårt magasin hem till sig och dessutom ta del av alla smarta premiummedlemsförmåner? Bli premiummedlem här: http://shortcut.nu/kampanj/uppgradering