26 Maj 2014 kl: 00:00

Missa inte årets utmaning!

Förra året belönade vi tre studenter med varsin iPad Mini efter att de deltog i tävlingen som gick ut på att samla ihop så många respondenter som möjligt till undersökningen FöretagsBarometern.

I år vill vi göra utmaningen ännu mer spännande. Nu finns det fler priser att tävla om och alla kan vinna!
 

Så här gör du

För att delta behöver du först dela med dig av dina karriärpreferenser och förväntningar i årets FöretagsBarometern  – en undersökning som genomförs av Universum med syftet att hjälpa arbetsgivare bättre förstå sina framtida anställdas behov och önskemål.

Efter du har besvarat undersökningen kommer du att få en personlig länk som du kan bjuda in dina vänner med för att ta del av FöretagsBarometern*.
 

Detta kan du vinna

– En biobiljett delas ut till dig som bjuder in 6 personer att genomföra undersökningen.

– Två iPad Mini delas ut som vinst till de deltagare som lyckas bjuda in flest personer att genomföra undersökningen – en i slutet av november 2013 och en i slutet av december 2013.

– En iPhone 5S är vinsten till den deltagare som lyckas samla in flest respondenter totalt under utmaningens gång!

Som deltagare får du dessutom reda på vilka arbetsgivare som passar dig bäst och hur du jämför dig själv med tusentals andra studenter. Du kommer även att få två valfria karriärguider som hjälper dig att identifiera dina karriärmål, samt utforska företag och industrier.

Tävlingen är öppen till och med 26 januari 2014. Vinnarna kommer att bli kontaktade via mejl och kommer att publiceras på Campus.se under vecka 5.

Gilla vår facebooksida för uppdateringar kring utmaningen!

Vi önskar dig stort lycka till i utmaningen! Tveka inte att höra av dig till Universum på fb@universum.se vid eventuella frågor.

*Regler:
– För att delta i undersökningen och tävlingen skall du studera på ett Universitet eller högskola i Sverige. Alla andra deltagare (till exempel gymnasiestudenter, utexaminerade universitetsstudenter, personer som studerar utanför Sverige) kommer att filtreras bort och inte räknas som en giltig värvning i tävlingen.

– För att en värvning ska räknas med i tävlingen krävs att personen har slutfört 100 procent av undersökningen via din unika länk. En och samma person är bara tillåten att genomföra undersökningen en gång.  Alla respondenter från alla unika länkar kommer att genomgå ett kvalitetstest och regelbrott (till exempel användning av skript, att utföra undersökningen själv flera gånger, etc) kommer att resultera i en diskvalificering från tävlingen.

– Max en biobiljett och en iPad Mini per person.

– Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Text: Campus Datum: 2013-10-16