”Man anlitar oss på NAI Svefa för att vi ligger i framkant”
2 Dec 2015 kl: 00:00

”Man anlitar oss på NAI Svefa för att vi ligger i framkant”

NAI Svefa är företaget som erbjuder bred rådgivning och expertis inom fastighetssegmentet. Martina Bergh är fastighetsutvecklare på NAI Svefa sedan fyra år tillbaka.

Grunden i NAI Svefas verksamhet ligger i fastighetsekonomisk kompetens och värdering av fastigheter. Men med ett brett erbjudande inom fastighetsbranschen har NAI Svefa hittat rätt på den snåriga fastighetsmarknaden genom att skapa värde för sina kunder.
– Vi är en trygg partner med en enorm kompetens inom fastighetsbranschen. Jag trivs verkligen med bredden inom flera specialistområden och hos våra kunder, vilket ger mig möjlighet att arbeta i olika roller i olika projekt. Vi samverkar över våra affärsområden och delar vår kompetens för att ge kunden den bästa lösningen, vilket ger mig möjligheten att lära mig mer och utvecklas både som specialist och generalist. Man anlitar oss för att vi ligger i framkant inom alla delar.

Engagemang, kompetens och kvalitet är tre återkommande ord när jag pratar med Martina om NAI Svefa.
– Jag har jobbat inom både privat och offentlig sektor tidigare och jag gillar främst mixen av kompetens och personligheter som gör NAI Svefa unikt. Samtidigt som man verkar i en leveransstyrd miljö är det alltid nära till skratt och man tar sig tid för varandra. På våra 17 kontor landet runt finns alla svar vi behöver. Har jag en fråga så kan jag ställa den internt och få konkreta svar.

Värdering, analys, samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, transaktioner, uthyrnings- och fastighetsinformation. Det breda erbjudande NAI Svefa har gentemot kund speglar sig även i medarbetarerbjudandet. Gränserna sätter man själv, menar Martina.
– Vi arbetar mycket i team där de olika avdelningarna involveras och samverkar. Inom avdelningarna finns alla möjligheter att få prova nya uppdrag och bredda sin egen kompetens. På NAI Svefa erbjuds du en miljö i ständig utveckling där samspel mellan expertis och projektledningsförmåga skapar framgång. Drivs du av variation, högt tempo och kontinuerlig utveckling är detta platsen att vara på!