”LRF Konsult vill ligga längst fram på den digitala kartan”
19 Apr 2017 kl: 00:00

”LRF Konsult vill ligga längst fram på den digitala kartan”

LRF Konsult arbetar med att guida småföretagare rätt inom ekonomi & skatt, juridik, affärsplanering och fastighetsförmedling och ge rådgivning som ska optimera verksamheten. Vi träffar Kristin Skeppsby, gruppchef & jurist och Andreas Breitholtz, kontorschef, som båda arbetar på LRF Konsult, för att prata digital framtid, förändringsledning och hur det är att jobba för en av Sveriges bästa arbetsgivare.

LRF Konsult har utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vad tror ni att det beror på?

– Jag tror att mycket beror på flexibiliteten och utvecklingsmöjligheterna som erbjuds på LRF Konsult. Jag arbetar i dag helt och hållet med ledarskap, men har även erfarenhet av den rådgivande funktionen vilket är en stor fördel, säger Andreas.

– Ja, utvecklingspotentialen är absolut en avgörande faktor för ett stimulerande arbetsklimat. Alla medarbetare har tillgång till det driv och den uppmuntran som kännetecknar LRF Konsult, säger Kristin.

”På LRF Konsult kan man välja sin egen resa.”

Hur arbetar LRF Konsult med digitala lösningar i dag?

– Självklart håller vi ett öga på hur det ser ut på den övriga marknaden, och det är alltid lika härligt att kunna konstatera att vi ligger i absolut framkant när det gäller branschunika digitala paketlösningar, tycker Kristin.

– Jag började min bana på en revisionsbyrå och gick sedan över till ett stort IT-företag där jag arbetade med att hjälpa mindre redovisningsbyråer med digitalisering. När jag började på LRF Konsult märkte jag att här ligger vi före på många viktiga plan, vilket självklart är både roligt och inspirerande, berättar Andreas.

På vilket sätt är LRF Konsult en attraktiv arbetsplats för young professionals?

– På LRF Konsult kan man välja sin egen resa. Vi ger dig möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll som kontorschef eller rådgivare och det är endast du som sätter dina egna gränser. Det tillsammans med att vi är noga med att uppmärksamma och ge ”cred” för bra initiativ och resultat. Vi uppmuntrar positiva ledaregenskaper och månar om ett bra arbetsklimat, säger Kristin.

– Just ett coachande ledarskap är något vi håller mycket högt på LRF Konsult. Nytillträdda chefer går internutbildningar för att utvecklas till duktiga förändringsledare. LRF Konsult är också unikt med kombinationen av små kontor med hela Sveriges centralorganisation bakom sig. Här ryms många kunskapsområden, vilket bidrar till en dynamisk, stimulerande och inspirerande arbetsmiljö, berättar Andreas.