LRF Konsult spår en spännande framtid för dig som vill arbeta med landets småföretagare
19 Apr 2017 kl: 00:00

LRF Konsult spår en spännande framtid för dig som vill arbeta med landets småföretagare

Tjänster som ”Digital bonde” och ”Digital företagare” ser till att effektivisera och maximera förtjänsten hos småföretagare. I företagets satsning vill LRF Konsult hitta fler medarbetare med kompetens och engagemang. Vi träffar Christine Andersson, Affärsrådgivare på LRF Konsult.

Vad gör en Affärsrådgivare och vad är roligast med ditt jobb?

– En Affärsrådgivare arbetar som ett bollplank mot företagare. Vi diskuterar investeringar, möjligheter, framtid och förbättringar. Många gånger hjälper vi företagare att förhandla med banken, upprätta investeringskalkyler och ekonomiska analyser. Det roligaste är att hjälpa företagare att utvecklas och bli mer lönsamma!

”LRF Konsult ser fram emot att välkomna nya medarbetare.”

Vad är det bästa med LRF Konsult som arbetsgivare?

– LRF Konsults satsar stenhårt på kompetensutveckling och det är du själv som väljer din väg och sätter begränsningarna. Dessutom finns det många trevliga kollegor och kunder som gör det roligt att gå till jobbet.

Har du något tips till de studenter som i framtiden vill arbeta på LRF Konsult?

– LRF Konsult har flera strategiska samarbeten med SLU, med till exempel föreläsningar och trendspaningar. Ta tillfället i akt och skapa en kontakt med föreläsaren. Ett annat sätt är att söka våra stipendier som delas ut till examensarbeten inom skog och lantbruk. Förutom pengar och erkännande är det ett bra sätt att få i en fot hos oss på LRF Konsult.

Vad ser du som LRF Konsults största utmaning?

– Vi jobbar från flera håll för att Svenskt näringsliv ska ta större ansvar för att säkerställa rätt satsningar på den gröna näringen. Även om det är en utmaning, så ser vi att vårt arbete ger utdelning. Det pågår ett generationsskifte just nu och vi ser att både den gröna och blå näringen har allt bättre förutsättningar att hävda sig på marknaden. Med våra mycket genomtänkta digitala lösningar finns alla möjligheter för småföretagare att på ett effektivt och okomplicerat sätt effektivisera och maximera sina verksamheter, och vi på LRF Konsult ser fram emot att välkomna engagerade nya medarbetare som vill utveckla det vidare med oss. Vi som jobbar här drivs av viljan att skapa en bättre affärsverksamhet för våra kunder. Våra fem ben, affärsrådgivning, fastighetsförmedling, juridik, ekonomi och skatt, erbjuder ett stort spann av intressanta segment att satsa på, och utvecklingspotentialen inom LRF Konsult är fantastiskt spännande.