Kom igång med ditt sparande med hjälp av Lunar!
10 Jun 2020 kl: 00:00

Kom igång med ditt sparande med hjälp av Lunar!

Den 100% digitala bank-appen Lunar hjälper dig att få full kontroll över din ekonomi genom de olika funktioner appen erbjuder. Du kan enkelt och smidigt budgetera för dina utgifter och samtidigt följa med på hur du spenderar dina pengar. När du betalar med ditt Lunar-kort kategoriserar appen automatiskt dina utgifter så att du har stenkoll på vad du lägger dina pengar på. Appen uppdaterar dig även på hur du ligger till i förhållande till din budget genom att skicka notiser när du använder ditt kort.

För att underlätta ditt sparande finns funktionen Goals där du kan spara pengar till det du drömmer om, eller till din buffert, utan att det kräver så mycket av din tid. I appen skapar du ett mål och bestämmer hur mycket du behöver spara ihop för att nå det. Välj sen hur mycket du vill sätta undan och hur ofta så sköter appen resten åt dig, samtidigt som du kan spendera tid på något annat. Genom att ha kontroll på din ekonomi och veta att du har pengar ifall det skulle krisa kan du skapa ekonomisk frihet. Det är just det Lunar vill hjälpa dig med. Så att du kan slappna av och ha mer tid och energi till det som betyder något för dig!

 

10 bra anledningar till att testa Lunar

 1. Sveriges bästa bank-app som är helt digital.
 2. Gratis snyggt svart Mastercard.
  Helt gratis!
 3. Det är Lunars mission att tänka bank på ett nytt sätt.
  Det betyder bl.a. att Lunar inte har några dolda avgifter.
 4. Lunar är 100% digitala
  Men det betyder inte att Lunar inte har de sötaste människorna i support redo att hjälpa dig med dina frågor via live-chatten direkt i appen.
 5. Full översikt över dina utgifter
  Detta ger dig en snabb och tydlig insikt till dina köpvanor. Varje transaktion är markerad med varumärkets logga för att du enkelt ska kunna se vilka brands och företag du lägger dina pengar på.
 6. Spara dina kvitton digitalt direkt under transaktioner det tillhör.
  På så sätt hittar du snabbt och enkelt tillbaka till det när du behöver det.
 7. Intelligent sparande där du enkelt kan lägga undan pengar till saker du drömmer om.
 8. Få erbjudanden och deals från välkända varumärken.
  Lunar har slagit ihop sig med några av de mest populära varumärken för att du ska kunna göra riktigt bra klipp på dina favoriter.
 9. Du behöver inte byta bank utan kan använda Lunar tillsammans med din existerande bank. Du kan koppla ihop din nuvarande bank med Lunar-appen för att se alla dina konton direkt i appen.
 10. Över 150.000 kunder använder redan Lunar

 

Både kortet och appen är helt gratis och du registrerar dig smidigt och säkert med BankID.