Kärlek eller karriär? Du behöver inte välja!
9 Okt 2015 kl: 00:00

Kärlek eller karriär? Du behöver inte välja!

Detta är en sponsrad artikel.

Att träffa den rätta kan verka som en omöjlig uppgift för dig som har siktet inställt på att klättra i karriären. Men du behöver inte göra det svårare än vad det redan är! Dave Vermeulen, vd på dejtingnätverket The Inner Circle, har ett par goda råd på vägen:

1. Koppla ned

Hur populärt det än är att nätdejta, så kan det inte asfaltera hela vägen fram till ett fungerande förhållande. Snarare är det en förenklande faktor som låter er ”känna” på varandra innan ni – förhoppningsvis – vågar ta steget och träffas på riktigt. The Inner Circle har ett starkt fokus på träffar och evenemang just på grund av detta.

2. Skaffa dig en hobby

Att bara hänga hemma själv eller med kompisar är både roligt och avslappnande, men kommer sannolikt inte att föra dig närmare din drömpartner. Det kanske låter klichéartat – men en hobby som innefattar möten med andra människor är ett hett tips. Som en bonus har ni redan minst ett intresse gemensamt.

3. Täpp igen pengatruten

Att snacka om pengar kanske funkar på Wall Street – men bara om du är ute efter en gold-digger. Att du har högt uppsatta karriärmål kan målas upp med andra färger än sedelgrönt. Vad är det som driver dig utöver lönechecken? Alla har någon annan drivkraft, som antingen säger mer om dem själva än hur mycket pengar de hoppas kunna tjäna i framtiden. Var ärlig och passionerad – fokusera på att sprida positiv energi! Pengar är ett kontroversiellt ämne för många, så skippa det helt.

4. Var målfokuserad

Att hitta kärleken ska inte omges av komplicerade strategier som dränerar dig på energi. Visa klart och tydligt när du är intresserad av någon – utan att kliva över några gränser, förstås. Föreslå att ni ska hitta på något tillsammans, gärna en eller flera aktiviteter som sträcker sig över en stor del av dagen. Ju mer tid ni spenderar tillsammans, desto mer lär ni er av varandra – vilket även ökar intimitetsnivån.

5. Koppla av

Läbbigt så det förslår, men att resa bort en kortis på egen hand kan leda till oanade möten. The Inner Circle listar dessutom aktuella evenemang för singlar i städer över hela världen. Kom ihåg att alla närvarande gäster är ute efter precis samma sak som du!

Testa The Inner Circle!

(Tjänsten är kostnadsfri)