Jobbtabben: Hon tafsade på vd:n
21 Jun 2011 kl: 00:00

Jobbtabben: Hon tafsade på vd:n

En av Shortcuts medlemmar som delar med sig av följande skräckhistoria från första dagen på ett av sina första jobb.

”Det var faktiskt
den första och den enda gången som jag har provat på detta förskräckliga yrke, som jag numera har konstaterat att servitrisjobbet är.

Du kan ju försöka se det här framför dig: Jag var 17 år, osäker och en småstadstjej i storstaden. Innan serveringen på galan började fick vi alla väldigt tydliga instruktioner om att inte visa upp våra kapsylöppnare som var märkta med Pripps logga, eftersom en stor del av gästerna bestod av Spendrupsfolk som sponsrade eventet. Inga problem tänkte jag.

Oturligt nog fick jag i uppdrag att servera just dessa gäster. Jag öppnade den första flaskan öl och vips gjorde öppnaren en piruett i luften bara för att landa mitt i knäet på Spendrups vd. Och ja, den hamnade faktiskt mitt på hans intima delar.

Blossande röd i ansiktet krafsade jag upp öppnaren och sprang gråtande in i köket. Under samma kväll hann jag även spilla vin på ett antal kändisar och få ett antal gråtattacker till.”

/Signe